İlimize çok yakıştı

İlimize çok yakıştı

Kırıkkale valisi Ali Kolat inşaatı süren Nur Camiin her geçen gün güzelliğinin biraz daha ortaya çıktığını söyledi. İnşaatı tamlanmak üzere olan camiin çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra ibadete hazır olacağını belirten Kolat Cami ilimize ayrı bir görün

KIRIKKALE’NİN EN ÖNEMLİ İHTİYACI

Kırıkkale’nin en önemli ihtiyaçlarından birisi daha giderildi. Merkezdeki eski Nur Camiin yerine yapılan Nur Camii inşaatı yüzde 95 oranında tamamlandı. Selimiye Camii mimarisinde yapımına 2010 yılında  başlanan Nur Camii önümüzdeki ramazanda kısmen ibadete açılacak. Kırıkkale Valisi Ali Kolat camiin her geçen gün güzelliğinin biraz daha ortaya çıktığını söyledi. İnşaatı tamamlanmak üzere olan camiin çevre düzenlenmesinin tamamlanmasından sonra hatta önümüzdeki ramazanda kısmen ibadete açılacağını belirten Kolat “Cami ilimize ayrı bir güzellik kattı. Bölgemize çok yakıştı. Emeği geçen herkese yürükten teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olsun” dedi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Aynı anda 5 bin kişinin ibadet edebileceği Nur Camii bölgedeki özellikle Cuma günlerinde ve diğer özel günlerde yaşanan sıkıntıları neredeyse tamamen ortadan kaldıracak olan Nur camiin çevre düzenlemesi yapılırken Milli Eğitim Müdürlüük binası ile yanındaki okulun kaldırılarak camiin önünün açılacağını bildiren Vali Ali Kolat bu düzenlemeler de yapılınca camiin tüm güzelliği ile görünür hale geleceğini söyledi. Camiin giriş bölgesindeki alanında genişlemesi gerektiğine işaret eden Vali Ali Kolat bunun için çalışma yapıldığını da ifade etti. Kolak Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’ın ve diğer yetkililerin buraya ayrı bir özen gösterdiklerini kaydetti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ