İlçe Başkanını gasp ettiler

İlçe Başkanını gasp ettiler

?TELEFONUNUZU KULLANABİLİR MİYİM?? DİYENE ASLA VERMEYİN

?TELEFONUNUZU KULLANABİLİR MİYİM?? DİYENE ASLA VERMEYİN

İlçe Başkanını gasp ettiler

Bu ülkede en yaratıcı fikirler dolandırıcılardan çıkıyor. Hemen hemen her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemine tanık oluyoruz. Dolandırıcılar bu defada vatandaşlardan kendi telefonunun şarjı tükendiği bahanesiyle isteyip aldığı telefonla gizli görüşme yapıyormuş gibi kayıplara karışıyorlar. Bu yöntemin son kurbanı CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık oldu. Kızık´ın telefonunu alan kişi kayıplara karıştı.

DOLANDIRICILAR SINIR TANIMIYOR

Dolandırıcılar yeni dolandırıcılık yönteminde sınır tanımıyorlar. Dolandırıcıların yaratıcı fikirleri zaman zaman uzman polisleri bile şaşırtıyor. Özellikle ülkedeki yoğun gündem arasında bazı gelişmeleri fırsata dönüştüren dolandırıcılar polisinde dikkatinden kaçmıyor. Son günlerde bazı kişilerin telefonla aradıkları vatandaşlara adının darbeye karıştığı yönünde telkinde bulunarak, bunun için para karşılığında kurtulacağı söylendiği yönündeki şikâyetler üzerine polis harekete geçti. Polis SMS ile vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

CHP İL BAŞKANININ TELEFONUNU ÇARPTILAR

Dolandırıcıların son kurbanı Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık oldu. Geçtiğimiz günlerde parti binasına gelen bir kişi ilçe Başkanı Yücel Kızık´tan bazı kişileri sordu. Daha sonra kendisinin şarjı olmadığını söyleyerek İlçe Başkanı Kızık´tan telefonunun istedi. İlçe Başkanı Kızık´ta telefonunun gence verdi. Telefonu alan genç konuşma yapıyormuş gibi dışarıya çıktı. Durumdan şüphelenen ilçe başkanı da dışarıya çıktığında gencin parti binasından çıkarak uzaklaştığını fark edince durumu polise bildirdi. İlçe Başkanı Kızık´ın ifadesini alan polis şimdi telefon dolandırıcısı genci arıyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama