İlahiler vatandaşları mest etti

İlahiler vatandaşları mest etti

Ramazan Şenlikleri tüm hızı ile devam ediyor. Ramazan Şenliğinin 6. günündeki konuk sanatçısı Fazlı Çoban ilahi ve ezgileriyle Cumhuriyet meydanındaki vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gördü.

FİLİSTİN İÇİN DUA EDİLDİ

İlahilerin arasında Filistin için dua eden Çoban, ‘Dünyadaki tüm Müslümanların Allah yardımcısı olsun özellikle zulmedilen üzerinde haksızlık yapılan Müslüman kardeşlerimize Allah’ tan sabır diliyorum’ şeklinde konuştu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilahiler söyleyen Çoban, Ramazan Şenliğine katılan vatandaşlardan gelen istek ilahileri de okuyarak mest etti. Ünlü Sanatçı Fazlı Çoban verdiği bu konserin sonunda böyle bir organizasyonu sahiplenen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya teşekkür etti.

 

DENEM ATIŞI YAPTILAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Teravih namazı öncesi Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile Ramazan Şenliği için Cumhuriyet meydanına geldiler. Cumhuriyet Meydanında kısa bir süre sohbet eden Başkan Saygılı, kurulan stantları gezdi. Park Paintball’ un kurmuş olduğu deneme atışlarının yapıldığı stant da Saygılı ve Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay deneme atışı yaptılar. Bir süre sonra etkinlik alanından ayrıldılar.



NEJMİ OLPAK
21.07.2014 11:50:42
sayın editör bu ramazan etkinliği haberleri kime aitse o gazeteciliği bilmiyor, mest etmiş ne mest etmesi kardeşim bence bu yılın en sönük ramazan programıydı. haberi yapan arkadaş sıkıntılı... Editör: Bence sende sıkıntı var ! Gel de öğret o zaman gazeteciliği bekliyorum !

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ