İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI GENİŞLETİYOR

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINI GENİŞLETİYOR

Kırsal kesime yönelik hizmet kalitesini her geçen gün yükselten Kırıkkale İl Özel İdaresi, kırsal kesime yönelik hizmetlerin aksatılmadan daha sağlıklı bir şekilde hizmet verilmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

İLK SÜRÜŞÜ VALİ TEKBIYIKOĞLU YAPTI

Kırıkkale İl Özel İdaresi, kırsal kesime yönelik hizmetlerin aksatılmadan daha sağlıklı bir şekilde hizmet verilmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, araç parkuruna yeni araçlar ekleyen Kırıkkale İl Özel İdaresi, araç filosuna bir adet greyder kazandırdı. Greyderin ilk sürüşü, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından yapıldı. Vali Tekbıyıkoğlu’na İl Özel İdaresi ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara eşlik etti.

MAKİNE PARKIMIZI GENİŞLETİYORUZ

Bu yıl çok güzel işler yaptıklarını söyleyen Vali Tekbıyıkoğlu, “Geçtiğimiz yılın iki katı kadar işler yaptık. Birbirimizle uyumlu çalıştığımız zaman ne kadar büyük bir sinerjinin de ortaya çıktığını gördük. Makine parkımızı genişletiyoruz. Beton santrallerimiz ve parke yapım tesislerimizi de giderek, büyülteceğiz. Bunun gibi birkaç araç daha alacağız. İnşallah yepyeni araçlarla memleketimize güzel işler yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız