İl Genel Meclisi toplanıyor

İl Genel Meclisi toplanıyor

İl Genel Meclisinin 2012 yılı Mart ayı toplantısı 01 Mart 2012 Perşembe günü saat 11.30`da başlayacak. İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Hizmet Binasında bulunan toplantı salonunda yapılacak toplantıya ait gündem açıklandı.

SPOR VEYA SAĞLIK FAALİYETLERİ

İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Mart ayında görüşülecek maddeler şöyle; 2011 Yılı Faaliyet Raporunun Görüşülmesi. Meclis kararlarını izleme komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Bahşili ilçesi Bahşili mahallesi 1921 ada 6 parselde kayıtlı bulunan toplam 70.978 m2 yüzölçümlü arsanın hazineye ait olan 70.884 m2?lik bölümün spor veya sağlık faaliyetlerinde kullanılmak üzere il özel idaresi adına tahsis edilmesi talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi. Özürlülerin kamu hizmetlerine ulaşabilmesi amacıyla il özel idaresine ait hizmet binalarında gerekli düzenlemelerin yapılması talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi.

 

PLAN VE BÜTÇE

İl Özel İdaresi memur ikramiye yönetmeliğinin yürürlükten kaldırılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İl Özel İdaresi ait iş makinelerinin il özel idaresinin görev ve sorumluluk alanı dışında kalan hizmetler için talep edilmesi durumunda uygulanacak ücret tarifesinin güncelleştirilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İl Özel İdaresi 2012 yılı bütçesine ve performans programına konan köylere hizmet götürme birlikleri ile köylere yardım kalemlerindeki ödeneklerin ilçe köylere göre dağılımının yapılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. Mülkiyeti il özel idaresinde olan ve 222 sayılı ilköğretim kanununa göre kullanım hakları milli eğitimde bulunan okullara ait kantin, açık alan ve salonların kira sürelerinin belirlenmesi talebine ait müşterek hazırlanan eğitim kültür ve sosyal hizmetler ile plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ