İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR

İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantılarının ilkini 4 Temmuz saat 10.30?da gerçekleştirecek. Gündemdeki konular üzerine görüşmeler yapacak olan meclis üyeleri, komisyonlardan gelen raporları da inceleyecekler. Yoğun bir gündem üzerinde bir araya gelecek ol

GÖRÜŞÜLECEK KONULAR

İşte görüşülecek konular, 07.06.2011 tarihli toplantı tutanak özetlerinin okunarak oylanması. İlimiz çelebi ilçesi çiftevi köyü isminin yukarışıh olarak değiştirilmesi talebinin değerlendirilmesi. Mülkiyeti il özel idaresine ait daha önce Balışeyh ilçe milli eğitim müdürlüğüne halk eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen, ilimiz Balışeyh ilçesi 195 ada 25 parsel üzerinde bulunan, hizmet binası tahsisinin iptal edilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İl Özel idaresi kadrolarından norm kadro fazlası olan kadroların iptal edilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Çelebi ilçesi Karahacılı köyü şehit mezarlığı düzenlenmesi işinin adı geçen köyde şehit mezarlığının bulunmaması nedeniyle İl Özel İdaresi 2011 yılı performans yatırım programından çıkarılarak yerine çelebi ilçesi hacıyusuflu köyü şehit mezarlığı düzenlenmesi işinin dahil edilmesi talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi?

 

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI TARTIŞILACAK

?İlimizde baş gösteren ve çiftçilerimiz için tehdit oluşturan şap hastalığıyla ve sivrisinekle mücadele edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması talebine ait müşterek hazırlanan çevre ve sağlık ile tarım ve hayvancılık komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Balışeyh ilçesi merkez 195 ada 25 ve 26 parselde kayıtlı il özel idaresine ait arsa ve üzerindeki eski tek katlı hizmet binasının Balışeyh emniyet amirliği hizmetlerinde kullanılmak üzere içişleri bakanlığı emniyet genel müdürlüğü adına tahsis edilmesi talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi?

 

KÖYLERİN SORUNLARI ELE ALINACAK

?İlimiz delice ilçesi Çongar köyü içerisinden geçen derenin üzerine köprü yapılması talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Yahşihan ilçesi hisar köyü çiftlik mahallesine geçiş için dere yatağına atılan büzlerin yeterli olmaması nedeniyle gerekli incelemenin yapılarak büyük ebatlı büz atılması veya menfez yapılması talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Yahşihan ilçesi Hacıballı köyüne kanalizasyon yapımına karar verilmiş ve fosseptik yeri bulunamadığından iptal edilmiş, ancak fosseptik yerinin bulunması nedeniyle 2011 programına alınması talebine ait müşterek hazırlanan imar ve bayındırlık ile plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi?

 

ARSALARIN DURUMU

?Mülkiyeti maliye hazinesine ait delice ilçesi fatih mahallesi 26 pafta 176 parselde kayıtlı 3 katlı kargir bina ve 3524 m2 arsaya ait il özel idaresi kullanım hakkından feragat edilmesi talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Delice ilçesi Çerikli beldesi aşağı ihsangazili köyü hudutları dahilinde bulunan sulama kanalının çok eski ve hasarlı durumda olması nedeniyle sulama kanalının onarım işinin 2011 yılı il özel idaresi performans programına ek olarak alınması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İl özel idare bütçesinde gelirlerin tahmin edilenin altında gerçekleşeceğinden bütçe açığı verilmemesi için geçici olarak durdurulacak ödenek dilimlerinin belirlenmesine ait müşterek hazırlanan plan ve bütçe ile ar-ge komisyon raporunun görüşülmesi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ