İKTİDARLAR ÜLKEYİ YÖNETEMEDİ

İKTİDARLAR ÜLKEYİ YÖNETEMEDİ

Eşitlik ve Demokrasi Partisi(EDP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından ?12 Haziran?dan Sonra Türkiye? konulu panel düzenlendi. Panelde konuşan İl Başkanı Hanifi Sakallı, ?Tüm gelmiş geçmiş iktidarlar ve bugünkü iktidar ülkeyi yönetemediler ve hala yönetemiy

DEMOKRATİK VE EMEKTEN YANA BİR HAYAT İSTİYORUZ
Partinin teras katında gerçekleşen panele Eşitlik ve Demokrat Partisi üyeleri, Eğitim Sen Şube Yönetimi, Emekli Sen yönetimi ve Alevi Kültür Dernekleri yönetimi de katıldı. Panele konuşmacı olarak ise Genel Sekreter Hüner Buğdaycıoğlu geldi. Seçime girerken, sorunların ertelenmemesini istediklerini belirten Eşitlik ve Demokrasi Partisi İl Başkanı Hanifi Sakallı ?Artık eşit, özgür, demokratik ve emekten yana bir hayat istiyoruz. Tüm gelmiş geçmiş iktidarlar ve bugünkü iktidar ülkeyi yönetemediler ve hala yönetemiyorlar. İktidar acımasız yöntemlerle emekçi halkının, demokratların, sosyalistlerin, ötekileştirilenlerin, kadınların, gençlerin umutlarını yok ediyor? dedi.
 
LAİKLİK VE ŞERİAT TARTIŞMALARI
Sakallı, konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: ?Ülkenin yerüstü ve yer altı varlıklarını yok pahasına satıp savuruyorlar. Muhalefet iktidar ile kayıkçı dövüşü yapıyor. Seçim barajı, siyasi partiler, secim yasalarına dokunmamak için yıllarca özel itina gösterdiler. Özgürlüklerin önündeki 301. ve benzeri faşist yasaların kaldırılması için kıllarını kıpırdatmadılar. Yıllarca laiklik ve şeriat tartışmalarıyla, yapay gündemler yaratılarak halkın işsizlik ve yoksulluk gibi gerçek sorunları örtbas edildi. Sonuç itibari ile Türkiye?de emekten, özgürlükten, eşitlikten yana gerçek bir muhalefet oluşturulmadı?.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız