İktidar ile muhalefet karşı karşıya

İktidar ile muhalefet karşı karşıya

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya`daki Deniz Feneri e.V davası ile ilgili soruşturmayı değerlendirirken, "Deniz Feneri olayı, yüzyılın soygununun üstüne yüzyılın örtüsünün örtülmesidir" dedi. Kılıçdaroğlu, günlerdir beklenin ismi açıkladı. Baş

ÖNCEDEN HABER VERİLDİ
CHP lideri, Deniz Feneri e.V. soruşturmasında sanıkların işyeri ve evlerinde yapılacak polis aramasının önceden haber verildiğini ve bunu dönemin İçişler Bakanı Beşir Atalay tarafından yapıldığını öne sürdü. İçişleri Bakanlığından yapılan bazı telefon görüşmelerini anlatan Kılıçdaroğlu, telefon trafiğinde, söz konusu davanın şüphelilerine, yapılacak aramaların daha önce bildirildiğinin ortaya çıktığını ileri sürdü.

KORKMAZ?IN DA ADI GEÇİYOR
İçişleri Bakanlığı özel kaleminden 14 Ekim 2009`da, Bakanın koruma müdürünün, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı aradığını, aynı gün Korkmaz`ın da Mustafa Çelik`i aradığını ileri süren Kılıçdaroğlu, Çelik`in de arama kararını İsmail Karahan`a ilettiğini öne sürdü. Kılıçdaroğlu, Karahan`ın savcılıktaki ifadesinde de Çelik`in kendisini aradığını ve arama kararını söylediğini itiraf ettiğini, Zekeriya Karaman`a da aynı bilgiyi verdiğini anlattığını söyledi.

Atalay: ?Külliyen yalan ve iftiradır?
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP lideri bugün grup toplantısındaki `köstebek` konuşmasına cevap vererek `Bu iddialar külliyen yalandır, iftiradır` dedi. Atalay yaptığı açıklamada hiçbir davayla ilgili yönlendirmesinin olmadığını, Kılıçdaroğlu`nun parti içi rahatsızlıkları örtmek için bunu söylediğini belirtti. Ayrıca Atalay `Köstebek arıyorsa mesleğini ihlal ederek gizli belgeleri sızdıranlara baksın. İnsanları suçlu ilan etmek ahlak yoksunluğudur.` dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız