İktidar çamura bulandı

İktidar çamura bulandı

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer iktidarın gerçek yüzünün ortaya çıktığını söyledi. Göçer Başbakan yardımcısı Beşir Atalay'ın AK Partiyi lekeletmeyiz” şeklindeki açıklamasına karşılık olarak Ne AK'ı ne beyazı baştan aşağı çamura bulandınız” dedi

İKTİDARIN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer son günlerde yaşanan Olaylarla ilgili olarak yaptığı açıklamada iktidarın gerçek yüzünün ortaya çıktığını söyledi. Göçer ”Bu İktidarın Gerçek Yüzünü Ortaya Çıkarmıştır. Bizim Yıllardır Söylediğimiz ,Yolsuzluk,Rüşvet,Kaçakçılık,İhaleye Fesat Karıştırma, İmar Oyunları gün yüzüne çıkmıştır” dedi.

POLİSE VE YARGIYA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu oyunları ortaya çıkaran polis ve yargı mensuplarına teşekkürlerini ilettiklerini bildiren Göçer “Tarih Sizi Her Zaman İyi Anacak, Bu  Millet Sizi Hiçbir Zaman Unutmayacak Böyle Kirli ve Pis Olayı, Böyle Büyük Bir Yolsuzluğu Ortaya Çıkardığınız İçin Ödül  Yönetmenliği  Gereği  Sizlere Ödül Verilmesi Gerekirken, Ne Yazık ki  Bir Anda Hepiniz Kötü Oldunuz! ,Ajan Oldunuz!  Makamlarınızdan, Rütbelerinizden Oldunuz. Ama Hiç Üzülmeyin, Canınızı Sıkmayın Bu Milletin Gönlünde, Kalbinde En Üst Makamlara Oturdunuz, Yüceldiniz” diye konuştu.

 

NE AKI NE BEYAZI ÇAMURA BULANDINIZ

Göçer açıklamasının devamında şunları söyledi “Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Beşir Atalay  Bey Diyor ki Bu Kahraman  Polis Amirlerine ve de Savcılara “Cezalarını Çekecekler,Çok Zarar Görürler,Bu Bir Siyasi Operasyondur” Diyor. Konuşmasının Devamında   AK partinin Adını Lekeletmeyiz, AK partinin AK’ını Kirletmeyiz Diyor. Sayın Beşir Bey, Sayın Atalay Bey Ne AK’ı Ne Beyazı Baştan Aşağı Çamura  Bulandınız ,Üzerinize Kapkara Bir Leke Yapıştı. Ampülünüz Söndü Karanlıkta Kaldınız. Biz Zaten Yıllardan Beri Söylüyorduk Bu Parti Aldatma ve Kandırma Partisidir Diye ve Haklı Çıktık. Hatta Eksik Söylemişiz Aynı Zamanda Ayakkabı Kutusu Partisiymiş. Sayın Atalay Bey Diyor ki ; İçişleri Bakanı Muammer GÜLER’in Kendi  Emrindekiler  Tarafından Oğlunun Tutuklanmasını  Televizyondan Öğrenmesine Kızarak, Hiçbir Ülke ve Sistemde Böyle Şeyler Olmaz Diyerek Operasyonu Yapan Polis Şeflerine ve Amirlerine Kızıyor”

BU MİLLET NE SAF NEDE SALAK

Bu milletin saf veya salak olmadığını belirten Föçer konuşmasının devamında şunları söyledi. “Siz Milleti Saf mı, Salak mı Zannediyorsunuz  Veyahutta  Kendinizi Kral mı , Padişah mı Sanıyorsunuz Ne Diyeceklerdi Bu Polis Şefleri , Amirleri… Efendim Sayın Bakanım Biz Bir Operasyon Yürütüyoruz. Sizinle ve Oğlunuzla Alakalı Bir Rüşvet, Bir Yolsuzluk Olayı, Milyon Dolarlık Milyar Dolarlık Bir Operasyon Diye Bilgimi Vereceklerdi Veya Evinizde Ayakkabı Kutularını, Kutucuklarını Kaybedin Yok Edin mi Diyeceklerdi. İnsanı Güldürtmeyin Çıldırtmayın. ALLAH Aşkına. Böyle Bir Yolsuzluk Olayı Örneğin Japonya da Olsay dı Adı Karışan Kişi Harakiri Yapardı Veya Gelişmiş Ülkelerden Birinde Olsa İdi Adı Karışan Kişi Hemen İstifa Ederdi. Ayrıca O Ülkelerin Başbakanları Adı Karışan Bakanını Hemen Görevden Alırdı”

BU HÜKÜMETİN SONU GELMİŞTİR

“Tüm Bu Yaşanan Kirli Oyunlara Rağmen Hükümetin Başı Sayın Başbakan Tüm Türkiye’nin Gördüklerini  Görmezden  Gelerek “Bunların Uzantıları Var. Devlet İçinde Devlet Örgütü Veya Siyasi Mühendislik Safsatalarıyla Olayı Kapatmaya ve Farklı Boyutlara Çekmeye Çalışıyor. Olaya Adı Karışan Bakanları Görevden Alacağına, Olayı Açığa Çıkaran Kişileri Görevden Alıyor. Olayı Açığa Çıkaran Savcılara Sonuna Kadar Gidin Diyeceğine Ek Savcı, Yandaş Savcı Atayarak Olayı Bulandırıyor. Operasyonu Tüm  Detayları İle Veren Özgür Basına Baskı Yaparak Gözdağı  Veriyorlar. Bunların Sonu Gelmiştir. Bunların Gerçek Yüzleri  Ortaya Çıkmıştır”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız