İkra Vakfı´ndan Mekke´nin Fethi Programı

İkra Vakfı´ndan Mekke´nin Fethi Programı

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İkra Vakfı´ndan Mekke´nin Fethi Programı

İkra Vakfı tarafından Yahşihan-Yenişehir Kapalı Spor Salonunda Mekke´nin Fethi programı düzenlendi.

BEĞENİ ALDI

Üniversite öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda Kırıkkale Tasavvuf Yolu Dernekler Federasyonunun Mehteran Takımı, Kılıç Kalkan Ekibi ve Devran Zikri ekibi yer aldı. Programda ayrıca İkra Vakfı Genel Başkanı Mustafa İşler´in O´na(sav) Benzemek konulu konferansı katılımcılar ve davetliler tarafından beğeni aldı.

KILIÇ KALKAN EKİBİ

Kuran´ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Mehteran Takımı´nın kalpleri titreten nameleriyle devam etti. Mehteran Takımı´nın Hücum Marşı´nı çaldığı esnada Kılıç Kalkan Ekibi´nin gösterileri yoğun beğeni ve alkış toplarken, ?O´na (sav) Benzemek? konulu konferansta İkra Vakfı Genel Başkanı Mustafa İşler´in değindiği ve anlattığı konular salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

DUALAR EDİLDİ

Peygamber Efendimizin önder ve örnek bir insan olduğuna değinen İşler, dünyadaki en büyük lider ve önderin şüphesiz Peygamber Efendimiz olduğunun altını çizdi. Allah´ı tanımanın Peygamberi tanımaktan geçtiğini belirten İşler, Peygamber Efendimizin aile yaşantısında, çevre ve hayvan sevgisinde, insanlara saygı ve hoşgörüde kısacası hayatın her alanında insanlığa örnek bir şahsiyet olduğunu belirtti. Katılımcıların dikkatle izlediği programda sinema ve dizi sahnelerinde izlediğimiz Devran Zikri de yer aldı. İlahi ve kasideler eşliğinde başlayan Devran Zikri, Fatih Küçüktiryaki´nin duasıyla son buldu. Program sonunda katılımcı ve programa destek olan sponsorlara teşekkür edildi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı