İkinci yarıya iyi başladık: 1-0

İkinci yarıya iyi başladık: 1-0

Kırıkkalespor ikinci devrenin ilk maçında Kayseri Yolsporu ağırladı. Kırıkkalespor sarı kartların havada uçuştuğu karşılaşmada, maçın ilk dakikasında Ömer'in attığı gol ile üç puan almasını bildi. Kırmızı lacivertliler oynadığı futbolla kafada soru işaret

İLK YARI TEK GOL  

İkinci devrenin ilk maçında Kırıkkalespor ligin alt sıralında yer alan ve buradan kurtulmak isteyen Kayseri temsilcisi Yol sporu konuk etti. Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maçın başlama düdüğü ile golü bulan kırmızı lacivertlerin bu golden sonra farka gideceği düşünüldü. Ancak erken atılan gol bir anda iki takımında oyundan düşmesine neden oldu. İlk devrenin ortalarında Kırıkkalespor’a üstünlük sağlayan konuk takım daha etkili oldu. Kırıkkalespor kalecisi Tayfun özellikle maçın ikinci yarısında kurtardığı iki net gol pozisyonu ile takımını üç puan almasında büyük emek sahibi oldu.

SAHAYA ISINAMADILAR

Maçın ikinci yarısında da orta saha üstünlüğünü rakibine veren kırmızı lacivertliler Cansın’ın sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından kanatlardan atak geliştirmekte zorlandı. İlk devrenin son maçı olan Yozgat karşılamasına oranla daha dağınık bir oyun sergileyen kırmızı lacivertliler son bölümlerde ecel terleri döktü. Bu dakikalarda topu ayakta tutmakta zorlanırken maç eksiği olduğu gözlerden kaçmadı.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜRLER

Kırıkkalespor taraftar dernekleri yine her maçta olduğu gibi bu maçta da takımlarını yalnız bırakmadılar. Stadı dolduran yaklaşık beş bin kişilik taraftar kitlesi 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. Temposu düşük ve olumsuz futbola rağmen taraftarlar hiç susmadan takımlarını desteklediler. Bu arada Daltonlar Taraftar grubu sezonun ilk maçında araçlarının arıza yapması nedeniyle kendilerine destek olan Yolspor taraftarlarına maç öncesi yaptıkları tezahürat ve pankartlarla teşekkür ettiler.

PUAN FARKI DÜŞÜYOR

Öte yandan, ilk yarının lideri Zara Belediyespor, Sorgun deplasmanında darmadağın oldu. Sorgun karşısında farkı önleyemeyen Sivas temsilcisi aldığı bu mağlubiyetle zirveyi de Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor’a kaptırdı. Kırıkkalespor ise zirve yarışındaki 8 puanlık farkı Kayseri Yolspor karşısında aldığı üç puanla 5’e indirdi.

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: Hakan Basık (**), Celal Ertaş (**), Abdullah Şanlı (*-)

KIRIKKALESPOR: Tayfun (**), Murat (***), Sabri (***), Yasin (**), Celal (***), Veysi (***), Ömer (**), Gökhan (**), Muhammet (**), Tunahan (*), Ufuk (**), Cansın (**), Osman (*)

KAYSERİ YOL SPOR: Yakuphan (***), Mahmut (**), Emre (**), Ümit (**), Selçuk (**), Halil (**), Selahattin (**), Onur (**), Yusuf (**), Mehmet (**), Ahmet (**), Eray (*)

Sarı Kartlar: Tayfun, Yasin, Celal, Veysi, Ömer, Tunahan (Kırıkkalespor); Mahmut, Halil, Selahattin, Onur, Yusuf (Kayseri Yolspor)

GOL: Dk. 1 Ömer (Kırıkkalespor)



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ