İKİNCİ TIRMANIŞTA ZİRVE KEYFİ

İKİNCİ TIRMANIŞTA ZİRVE KEYFİ

Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, 2011 yılı içerisinde ikinci tırmanışını yaparak zirveye ulaştı. İlk tırmanışta hava şartları nedeni ile zirve yapamayan dağcılar, ikinci tırmanışlarını gerçekleştirdikleri Köroğlu Dağında zirve keyfi yaptılar.

2 BİN 400 METREDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Sabah güneş doğumu ile kamp bölgesinden ayrılarak tırmanışa geçen dağcılar, eriyen karların arısından yürümenin sevincini yaşadılar. 1800 metre yükseklikteki yayla bölgesinde romantik bir kar yağışı ile karşılaşan dağcılar, bir müddet sonra yoğun bir şekilde bastıran sise karşı mücadele verdiler. Son derece güvenlik önlemleri alındıktan sonra tırmanış yapan dağcılar 2 bin 400 rakımlı Köroğlu Dağının zirvesine ulaştıklarında hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadılar.
 
İNİŞ DAHA ZOR
Tırmanışa Kulüp Başkanı Metin Atun , Mehmet Eyüpler, Ali Çağlıyan, Bekir Laleli, Şerafettin Karakaya, Fatih Öztürk, Emir Çelik, Vahit Bilgiç, Gülsün Eroğlu, Ramazan Şahin, Selim Sezer, Yakup Eraslan, Hüseyin Gökçe ve Bilal Karakaya katıldı. Başkan Atun, yaptığı konuşmasında ?Dağlarda iniş her zaman daha zordur ve kazaların büyük bir bölümü maalesef inişlerde olmuştur. Çünkü İnsanoğlu yaratılış gereği olarak çıkmaya meyilli olup iniş onun için hep riskli ve üzücüdür. Ekibimizde bu gerçeği bildiği için zirvenin ilk bölümünde oldukça zorlansa kusursuz bir şekilde inişini yapmıştır? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü