İki kaza 9 yaralı

İki kaza 9 yaralı

Kırıkkale?de meydana gelen iki ayrı kazada 9 kişi yaralandı. İlk kaza kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana geldi kazada 5 kişi yaralandı. İkinci kazada Bahşılı yakınlarında meydana geldi kazada 4 kişinin yaralandı.

DİKKATSİZLİK VE HIZ KAZAYA DAVETİYE
Kırıkkale-Kayseri karayolu 1. kilometrede Yunus Emre Akdemir (21) kullandığı 71 DV 579 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bir süre savrulan otomobil daha sonra takla atmaya başladı. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Yunus Emre Akdemir ile Ayşe Ayça Ulutürk (21), Mehmet Çağlar Ulutürk (21), Nihan Ateş (22) ve Halil İbrahim Mahir (27) yaralandı. Sağlık görevlileri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Takla atan otomobilde bulunan LPG tankı kaza sırasında araçtan koparak 100 metre ileri fırlarken yaralılara ait eşyalar ise yola saçıldı. Tanktan LPG gazı sızıntısı olduğunu tespit eden polis ekipleri bölgeye itfaiye ekibi istedi. Bir süre sonra kaza yerine gelen itfaiye ekipleri LPG takına müdahale ederek gaz kaçağını durdurdu. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. 
YİNE DİKKATSİZLİK VE HIZ 4 YARALI 
Bahşılı ilçesi yakınlarındaki kazada ise 4 kişi yaralandı. Murat Aşçı idaresindeki 71 AD 806 plakalı otomobil Bahşılı ilçesi yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Kazada yaralanan sürücü Murat Aşçı ile Osman Uğur, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama