İKİ KAZA 8 YARALI

İKİ KAZA 8 YARALI

Kırıkkale`de meydana gelen iki ayrı kazada 2'si çocuk 8 kişi yaralandı. Yaralılar Yüksek İhtisas ve KÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi

2’Sİ ÇOCUK 8 YARALI
İlk kaza Birol Kazan idaresindeki 40 EL 241 plakalı otomobil, Kırıkkale – Kayseri karayolu Rafineri Köprüsü`nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana geldi. Kazada otomobil hurdaya dönerken otomobildekiler yaralandı

OTOMOBİL BARİYERLERE ÇARPTI
Bariyerlere çarpan otomobil sürücüsü ile yanındaki eşi Asiye (34), çocukları Engin (18) ve Ayşegül Kazan (14) ile Ayten Gevrek (58) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı.

İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI
İkinci kaza ise Halil İbrahim Altunkaynak (20) yönetimindeki 71 EZ 922 plakalı otomobil, Samsun Bulvarı Etiler Kavşağı`nda Abdurrahman Mişe`nin kullandığı W SEDA 58 yabancı plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, sürücü Altunkaynak ile Ramazan Balkış (22) ile yabancı plakalı otomobilde bulunan Ömer Tosun (3) yaralandı.

YARALILARIN DURUMLARI İYİ
Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı. Her iki kaza ile ile ilgili polis soruşturma başlatırken kazalarda yaralananların durumlarının tehlike arzetmediği öğrenildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ