İKİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADIK

İKİ BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADIK

Kırıkkale?de Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı birlikte kutlandı. Bayramlar hem sevenleri hem de küskünleri bir araya getirdi.

BAYRAMLAR TÖRENLERLE KUTLANDI

Millet Caddesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 89. yıl dönümü ve Kırıkkale Valiliğinde de Ramazan Bayramı kutlandı. Bayramlaşma törenlerine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayrakcıoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli korkmaz, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Kırıkkale protokolü tek tek birbirlerinin hem Ramazan Bayramı`nı hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı tebrik etti.

 

TARİHE GÖMDÜK

30 Ağustos Zafer Bayramı?nın 89?uncu yıldönümünün töreni Millet Caddesinde yapıldı. Protokol üyeleri, askeri erkan ve vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı. Selamlamanın ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Piyade Binbaşı Murat Uluğ yaptı. Uluğ, Türkiye Cumhuriyetini ortaya çıkaran Ulu Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk?ün, Anadolu`daki Türk varlığına kast edenleri 30 Ağustos 1922`de tarihe gömdüğüne dikkat çekti.

 

BURUK BAYRAM GEÇİRDİLER

Kırıkkale Valiliği tarafından organize edilen Ramazan Bayramı?nın protokol bayramlaşması, Valilik Salonunda gerçekleştirildi. Geniş katılımın olduğu bayramlaşma programında hoş sohbetler yapıldı. Öte yandan Kırıkkale`de her bayram öncesi Arefe gününde şehit yakınları mezarlıkları ziyaret edip, dua ve kuran okurken göz yaşı döktüler. Ziyaret sırasında duygularını dile getiren şehit yakınları, buruk bayram yaşadıklarını belirterek, ?Değişen bir şey olmuyor. Yapabileceğimiz bir şey de yok? diye göz yaşı döktüler. Daha sonra Vali Hakan Yusuf Güner ile beraberindekiler Kırıkkale Devlet Hastanesi`nde yatan hastalarla Sosyal Hizmetler Müdürlüğü`ne bağlı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu`nu ziyaret ettiler. Yuvada kalan çocuklarla bir araya gelen Güner, onlara harçlık dağıttı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ