İki ayrı kazada 8 yaralı

İki ayrı kazada 8 yaralı

Kırıkkale- Samsun ve Kayseri karayollarında sis ve kayganlaşan yolda meydana gelen iki ayrı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası karayolunda 2 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

KARAYOLU 1 SAAT TRAFİĞE KAPALI KALDI
Karadeniz ve Doğu Anadolu`dan gelen araçların Kırıkkale yakınlarında seyrettiği sırada 34 ACL 93 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak bariyerlere çarptıktan sonra karayolunda yan döndü. Bu sırada arkadan gelen otomobil TIR`a, peşinden gelen yolcu otobüsü ile kamyonet arka arkaya çarpıştı. Zincirleme kazada otomobilde bulunan Orhan Katkın, Mahmut Sonkurt ve Hamit Sürer yaralanarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldılar. 2 kilometre kuyruk oluşan karayolunda kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırılırken, karayolu 1 saat süreyle trafiğe kapalı kaldı.

Kırıkkale- Kayseri karayolunun Hasandede kasabası yakınlarında sis ve yolun kayganlaşması nedeniyle meydana gelen kazada ise, 38 RH 872 plakalı otomobil yoldan çıkarak devrildi. Araçta otomobilde bulunan Öner Özcan, Halit Binici, Recep Eken, Semiha Bulca ve Nazmi Bulca yaralanarak Kırıkkale Devlet ve Tıp Fakültesi hastanelerinde tedavi altına alındılar.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama