İki mahallede iki seçim

İki mahallede iki seçim

HÜSEYİN KÂHYA ABDURAHMAN GÜLDEREN, KİMESKİ OSMAN ALTUN´A EMANET

HÜSEYİN KÂHYA ABDURAHMAN GÜLDEREN, KİMESKİ OSMAN ALTUN´A EMANET

İki mahallede iki seçim

Boş bulunan Hüseyin Kâhya ve Kimeski Mahallelerinde muhtarlık seçimi yapıldı.9 adayın yarıştığı seçimde, Hüseyin Kâhya´da Abdurahman Gülderen;3 adayın yarıştığı Kimeski Mahallesinde ise Osman Altun ipi göğüsledi.

YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Kırıkkale´nin muhtarlıkları boş bulunan Hüseyin Kâhya ve Kimeski Mahallelerinde dün seçim heyecanı vardı. Merkezdeki Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtarlığı için 9 aday yarıştı. 3 bin 500 seçmeni bulunan Hüseyin Kâhya Mahallesi Muhtarlığı için seçmenler sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına gitmeye başladı. Hanımeller İlköğretim Okulu önünde muhtar adayları ve yakınları seçmenlerin ellerine seçim kâğıtlarını tutuştururken, kendilerine oy vermesi için ikna etmeye çalışmaları dikkat çekti. 9 sandıkta oy kullanan seçmenlerden 506´sının oyunu alan eski muhtar Abdurrahman Gülderen Hüseyin Kâhya Mahallesine yeniden muhtar oldu.

KİMESKİ´DE OSMAN ALTUN MUHTAR

Muhtarlığı, eski muhtarın vefat etmesiyle boş bulunan Kimeski Mahallesinde de seçim heyecanı yaşandı. 3 adayın yarıştığı seçime mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren sandık başına koşan seçmenler, yeni muhtarı seçmek, muhtar adayları da seçimi kazanabilmek için yoğun çaba harcadı. 512 seçmenin oy kullandığı seçim sonucuna göre Osman Altun 266, Elvan Demirel 156, Şemsettin Danacı ise 134 oy aldı. Buna göre Kimeski Mahallesinin yeni Muhtarı Osman Altun oldu. Altun ilk açıklamasında mahallenin hizmetinde olacağını, Kimeski´nin kötü kaderinden kurtulması için elinden gelen çabayı harcayacağını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız