İki kurban iki hikâye

İki kurban iki hikâye

ANKARA´DAKİ PATLAMADA YAŞAMINI YİTİREN İKİ HEMŞERİMİZİ TOPRAĞA VERDİK

ANKARA´DAKİ PATLAMADA YAŞAMINI YİTİREN İKİ HEMŞERİMİZİ TOPRAĞA VERDİK

İki kurban iki hikâye

Ankara Kızılay´daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren iki hemşerimizi toprağa verdik. Hasandedeli Kemal Kalıç için emekli Uzman Çavuş olması nedeniyle askeri tören düzenlendi. Diğer patlama kurbanı Taner Kılıç ise Sulakyurt´un Alişeyhli köyünde toprağa verildi.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ 

Ankara´da ikamet eden ve dünkü bombalı saldırıda patlamada yaşamını yitiren emekli Topçu Uzman Çavuş 47 yaşındaki Kemal Kalıç askeri törenle toprağa verildi. İki çocuk babası Kemal Kalıç, ilk olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna getirildi. Buradan baba ocağı Hasandede köyüne getirilen Kalıç, doğduğu ve büyüdüğü evinin önünde helallik istendi. Ardından Hasandede Camii´nde getirilen Kalıç, öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ BAYİİYDİ

Emekli olduktan sonra patlamanın yaşandığı bölgede seyyar Milli Piyango bayiliği yaptığı öğrenilen Kalıç´ın Yakınları tabutta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Burada askeri tören düzenlendi. Törenin ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Hasandede Mezarlığında toprağa verildi. Kız kardeşi Nurhan Coşkun, ?Kardeşimin kimseye zararı yoktu. Bunu yapanların ocakları sönsün. Gözleri kör olsun.? diye terör örgütüne beddua etti.   

SULAKYURT PATLAMA KURBANI İÇİN AĞLADI

İkinci terör kurbanı Taner Kılıç´ın cenazesi ise Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesi Alişeyhli köyünde toprağa verildi. Ankara Ulus´ta bir çay ocağında garson olarak çalıştığı öğrenilen Taner Kılıç´ın patlamanın olduğu gün Balgat mahallesinde annesini ziyaret ettikten sonra kendi evine dönmek üzere patlamanın olduğu yerdeki durağa geldiği sırada patlamanın meydana geldiği sırada patlamaya yakalandığı öğrenildi. Çevresi tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğu bildirilen Kılıç´ın cenazesi dün Adli Tıp Kurumundan alındıktan sonra memleketi Kırıkkale´ye getirildi. Kılıç´ın cenazesi Alişeyhli köyünde öğle namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye Sulakyurt Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ