İki kız kardeş sobadan mı zehirlendi?

İki kız kardeş sobadan mı zehirlendi?

3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

İki kız kardeş sobadan mı zehirlendi?

Müstakil bir evin birinci katından yaşayan kız kardeşlerden biri ölü, diğeri ise yerde baygın olarak bulundu.

3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Edinilen bilgiye göre, Sanayi Mahallesi 1250. Sokakta yalnız başlarına yaşayan iki kardeşten 3 gündür haber alınamadı. Komşuları durumu polise bildirdi. Polis ve diğer ekiplerin yardımıyla evin kapısı çilingirle açılarak içeri girildi. Ekipler eve girdiklerinde Aysel K.(52) ve Birsel K.´yi (49) yerde hareketsiz olarak buldular.

DEPRESYON

112 Acil Servis görevlilerinin yaptıkları muayenede yerde yatan Aysel K.´in (52) hayatını kaybettiğini belirlendi. Yerde baygın olan diğer kardeş Birsel Keskin ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki kardeşin de depresyon hastası olduğu ve Birsel Keskin´in ise daha önceki yıllarda felsefe öğretmeni olarak grev yaptığı, rahatsızlığı sebebiyle görevinden ayıldığı öğrenildi.

KARBONMONOKSİT GAZINDAN KAYNAKLANDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Evde görevliler tarafından yapılan ölçümlerde herhangi bir zehirleyici maddeye rastlanılmadığı belirtildi. Kız kardeşlerin yakınlarından Neriman Keskin yaptığı açıklamada, ?Sobadan zehirlenmişler. İkisi de depresyon hastasıydı. Bekârlardı, ikisi bir yaşıyordu ve hiç evlenmediler. Birsel Keskin öğretmendi ve 6 yıl önce rahatsızlığı sebebiyle öğretmenliği bıraktı.? Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken kardeşlerden Aysel Keskin´in ölümünün sobadan sızan karbonmonoksit gazından kaynaklandığı ve olayın 3 gün önce meydana geldiği ifade edildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama