İki arada bir derede kaldık

İki arada bir derede kaldık

SAN-DER BAŞKANI EROL TOMBAK YASAĞIN ÜYELERİNİ PERİŞAN ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

SAN-DER BAŞKANI EROL TOMBAK YASAĞIN ÜYELERİNİ PERİŞAN ETTİĞİNİ SÖYLEDİ 

İki arada bir derede kaldık

Kırıkkale Sanatkâr ve Müzisyenler Derneği Başkanı Erol Tombak düğün yasağının Müzisyen ve sanatçıları perişan ettiğini söyledi. Tombak ?Hangi kapıyı çalsak, kimisi yasağın kalktığını, kimisi de kalkmadığını söylüyor kime inanalım bilmiyoruz, iki arada bir derede kaldık? dedi.

SEZON AÇILDI, SORUN BAŞLADI

Yaz mevsimi ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Önceki vali döneminde alınan bir karar gereği, ses ve görüntü kirliliği bahanesi ile alınan bir kararla ev düğünlerinin iptal edilmesi meselesi yeniden gündeme geldi. O dönemde alınan karara göre uygulamanın kentin bir yakasında uygulanıp diğer yakasında uygulanmasına ise henüz bir açıklık getirilmedi. Yasaktan ise en çok şehirdeki sanatçı ve müzisyenler etkilendi. Kentteki müzisyen ve sanatçılar işsiz kaldı.

İKİ ARADA BİR DEREDE KALDIK

Konuyla ilgili olarak sorunlarını anlatan ve bir çözüm üretilmesini isteyen Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Erol Tombak yasağın uygulandığı günden bu yana sorunlarını anlata anlata dillerinde tüy bittiğini söyledi. Kırıkkale´de bu sektörde ekmek yiyen aileleriyle birlikte yüzlerce kişinin olduğunu belirten Tombak uygulamanın kaldırılmasını istedi Sorumluluğun kendilerine verilmesini isteyen Tombak ?Hangi kapıya gitsek ayrı şeyler söyleniyor. Yasak uygulanıyor mu? Uygulanmıyor mu? Bunu bize birileri çıkıp izah etsin. İki arada bir derede kaldık? dedi. 

MİLLETVEKİLLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Yasaktan müzisyen ve sanatçılardan dışında asıl düğün sahiplerinin daha çok mağdur olduğunu anlatan Tombak birkaç çocuğu olan bir aile düşünüldüğünde bir salon parasına tüm çocuklarının düğününün yapabileceğini söyledi. Diğer taraftan bu işi kendine meslek edinmiş hatta vergisini veren SGK´sını yatıran sanatçıların ekmeğinin elinden alındığını bildirdi. Düğünlerde silah atma, ses kirliliği gibi hadiselerin sorumluluğunun derneğe verilmesi halinde sorun yaşanmayacağını da belirten Tombak, bu uygulamanın bir an önce kaldırılmasını istedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım