İKBAL GÜRPINAR YOĞUN BAKIMDA

İKBAL GÜRPINAR YOĞUN BAKIMDA

Geçtiğimiz aylar içerisinde Koronavirüs nedeniyle babasını kaybeden ünlü sunucu Kırıkkaleli İkbal Gürpanır, koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kanal 7 ve TRT ekranlarında uzun yıllar program yapan 51 yaşındaki ünlü sunucu İkbal Gürpınar´ın koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtildi. Kötü haberi oğlu, yaptığı paylaşımla duyurdu. Gürpınar´ın sosyal medya hesabından konuyla ilgili, "İkbal Gürpınar, yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Dualarınızı bekleriz" diye yazdı. Gürpınar´ın sağlık durumuyla ilgili, "Yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz. Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum" açıklaması yapıldı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Gürpınar´ın babası Murtaza Dönmez, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Gürpınar, "Babamızı Murtaza Dönmez´i maalesef kaybettik. Emanetini bıraktı, gitti. İnnalillah ve inna ileyhi raciun... Mekanı cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin... Ne olur dikkat edin. Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok" ifadelerini kullanmıştı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ