İhtiyaç sahiplerini unutamayız

İhtiyaç sahiplerini unutamayız

BAŞKAN SAYGILI ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

İhtiyaç sahiplerini unutamayız

Kurulduğu günden itibaren her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi, kış aylarının gelmesine karşın yardımlarına devam ediyor. Maddi durumu iyi olmayan insanların yanlarında olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  ?Her zaman olduğu gibi kış günleri de ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Yardımda bulunan iş adamımıza teşekkür ederim? dedi.

ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da çalışmalara devam eden Sosyal Konsey ekipleri dün ise 200 aileye kışlık bot dağıtımı yaptı. Sosyal Konsey binasında yapılan yardıma katılan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı çocuklarla birlikte mutluluk yaşadı. Belediye Başkanı Mehmet saygılı dağıtımın ardından yaptığı konuşmada, ?Allah iş adamlarımıza sayısını artırsın bizleri kış aylarında yalnız bırakmayan Kırıkkaleli iş adamı Nadir Yaman sosyal konseyimiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için kışlık bot gönderdi bizde belirlenen ihtiyaç sahiplerine yardımları sosyal konsey aracılığı ile ulaştırıyoruz? şeklinde konuştu.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Dağıtım törenine katılan İş adamı Nadir Yaman ise, ?Memleketimizdeki çocuklarımızın kış daha iyi şartlarda geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Biz her zamanı Kırıkkale halkının yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Diğer günlerde olduğu gibi kış ayının gelmesiyle birlikte de her zaman ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunmaktan çekinmedik. Her zaman onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim? ifadesinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü