İhsan Dede?yi uğurladık

İhsan Dede?yi uğurladık

Kırıkkale kamuoyunun özellikle çocuk ve gençlerin ?İhsan Dede? diye tanıdıkları İhsan Pelit hakkın rahmetine kavuştu. Tüm Kırıkkale kamuoyunun yakından tanıdığı ve dini konularda bilgi sahibi olduğu için hakkında mucizevî söylentiler bile çıkan İhsan Dede

İYİLİKSEVERLİĞİ İLE TANINDI

Kırıkkale kamuoyunun yakından tanıdığı ve özellikle çocuk ve gençlerin ?İhsan Dede? diye tanıdıkları İhsan Pelit bir süredir rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. 98 yaşında vefat eden İhsan Dede?nin cenazesi dün Çarşı camisinde kılınan namazdan sonra toprağa verildi. Tüm kamuoyunun kendi halinde ilginç yaşam tarzı ile yakından tanıdığı İhsan Dede yıllar yılı mahallelerde gezerek aileleri çocuklarının dini bilgisi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaları konusunda uyararak iyi bir vatandaş olmanın vasfını taşıdı.

MÜTEVAZI BİR YAŞAM SÜRDÜ

Mütevazı yaşantısı ve özellikle ekmek israfı konusunda çevresindekilerin sürekli dikkatini çekerek uyaran İhsan Dede ilginç giyimi ve saç-sakal tıraşı ile de dikkat çeken İhsan Dede yaşamı boyunca insanlara hep güzel şeyleri önererek örnek oldu. Yaz aylarında özellikle Cuma günleri Çarşı Camiinin önünde görmeye alışık olduğu İhsan Dede?nin cenazesine ailesi yakınları ile birlikte HAS Parti eski yöneticisi eski Milletvekili Kemal Albayrak çevre esnaflar ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.



Fatih
22.11.2012 22:08:14
EUZU BİLLAHİ MİNEŞ ŞEYTANİR RACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Muhammed Allah`ın resulüdür. Onun beraberindeki müminler de kâfirlere karşı şiddetli olup kendi aralarında şefkatlidirler. Sen onları rükû ederken, secde ederken, Allah`tan lütuf ve rıza ararken görürsün. Onların alâmeti, yüzlerindeki secde izi, secde aydınlığıdır. Bunlar, Tevrattaki sıfatları olup İncîldeki meselleri ise şöyledir: Öyle bir ekin ki filizini çıkarmış, sonra da onu kuvvetlendirmiş, derken kalınlaşmış da artık gövdesi üzerinde doğrulmuş. Öyle ki ekicilerin hoşuna gider, kâfirleri de öfkelendirir. İşte böylece Allah, onlar gibi iman edip makbul ve güzel işler yapanlara mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır. SADAKALLAHUL AZİYM Fetih Suresi 48/29 Allahım biz şahidiz Allahım biz şahidiz Allahım biz şahidiz O senin dinini tebliğ etti.Resulullaha (SAV) tabi oldu. Allahım salih ve muttaki kulunun mekanını Ali Cennetler eyle, bizleri de Mahşerde salih kullarınla haşreyle Amin.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama