İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ

İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından, Şubat ayı içerisinde Kırıkkale, Niğde ve Nevşehir illerinde `Ülke Masaları ve İhracata Yönelik Devlet Destekleri` semineri düzenlenecek.

TR 71 BÖLGESİNDEKİ ORGANİZASYONU

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından, Şubat ayı içerisinde Kırıkkale, Niğde ve Nevşehir illerinde `Ülke Masaları ve İhracata Yönelik Devlet Destekleri` semineri düzenlenecek. Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi tarafından tüm Türkiye`de düzenlenecek olan ve TR 71 bölgesindeki organizasyonu Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yapılan `Ülke Masaları ve İhracata Yönelik Devlet Destekleri` semineri, TR 71 bölgesi illerinden Kırıkkale, Niğde ve Nevşehir`de gerçekleştirilecek.

 

`UZAKDOĞU PAZARI VE İŞ FIRSATLARI`

İlk olarak 1 Şubat 2011 tarihinde Kırıkkale`de Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu`nda gerçekleştirilecek olan toplantıda, Irak ve Makedonya ülke masaları ve iş fırsatları konusu işlenecek. 8 Şubat 2011 tarihinde Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu`ndaki toplantının konusu ise, `Rusya ve Ukrayna Ülke Masaları ve İş Fırsatları` olacak. Son seminerin ev sahipliğini ise Nevşehir yapacak. Ahiler Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu`nda 9 Şubat`ta gerçekleştirilecek olan toplantının konu başlığı ise `Uzakdoğu Pazarı ve İş Fırsatları` olacak.

 

SEMİNER YAPILACAK YERLER

Kırıkkale 01.02.2011 13.45 ? 17.15 Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu

Niğde 08.02.2011 13.45 ? 17.15 Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu

Nevşehir 09.02.2011 13.45 ? 17.15 Ahiler Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ