İhaleyle kiraya verilecek

İhaleyle kiraya verilecek

TARİHİ KIRIKKALE EVLERİ İNŞAATI TAMAMLANDI, İŞLETMECİLERİ BEKLİYOR

TARİHİ KIRIKKALE EVLERİ İNŞAATI TAMAMLANDI, İŞLETMECİLERİ BEKLİYOR

İhaleyle kiraya verilecek

Kırıkkale´nin tarihi ve kültürünü yansıtmak amacıyla Atatürk Bulvarı civarında yapımı devam eden ?Tarihi Kırıkkale Evleri´nde hummalı çalışma devam ediyor. Evlerin altlarında bulunan dükkânlar açık arttırma sistemi ile 5 Nisan´da ihaleye çıkacak.

İHALEYE KATILABİLİRSİNİZ

Kırıkkale´nin yöresel ürünlerinin tanıtılacağı ve tarihi ile kültürünü yansıtacak olan ?Tarihi Kırıkkale Evleri´nin çalışmaları devam ediyor. 10 adet dükkân tarihi evlerde açık artırmayla kiraya verilecek. Kafeterya, lokanta, çay evi, bazlamacı yeri, kahve evi, hediyelik eşya, gümüşçü, baharatçı, kitapçı gibi işletme sahibi olmak isteyenler 5 Nisan´da yapılacak ihaleye katılabilecek.

GURURLU VE MUTLUYUZ

Saygılı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ?Burada iki tane büyük restoran ve 11 tane standart dükkânlarımız var. İnşallah burayı çok kısa bir zaman sonra açmayı planlıyoruz. Hava şartları çalışmamıza müsaade etmedi. Bir aya kadar her şey bitmiş olarak çalışmalarını yapacağız. Kırıkkale´nin örnek tarihi evleri olacak. Halkımıza böyle güzel bir hizmeti sunmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz? dedi.

BÜYÜK GAYRET GÖSTERİYORUZ

Saygılı, ?Yöresel ürünlerin satıldığı, kafe ve restoranların olduğu Tarihi Kırıkkale Evleri 1600 metrekare alan üzerine kuruluyor. İlimizin tarihi konakları mimari özelliklerini yansıtan Tarihi Kırıkkale evleri içinde 11 adet 50?şer metrekare dükkân, 2 adet 350?şer metrekare lokanta açık oturma alanları, açık yemek alanları bulunacak? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü