İğrenç olay

İğrenç olay

SAPIK SERVİS ŞOFÖRÜ...

SERVİS ŞOFÖRÜ 17 YAŞINDAKİ ENGELLİ KIZA TECAVÜZ ETTİĞİ GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINDI

İğrenç olay

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinde bulunan bir rehabilitasyon merkezine ait servis şoförünün 17 yaşında engelli bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

ADLİYE ÖNÜNDE ARBEDE ÇIKTI

Yahşihan Yenişehir Mahallesindeki bir rehabilitasyon Merkezine ait servis şoförü 17 yaşındaki zihinsel engelli bir kıza yaklaşık bir ay önce tecavüz ettiği gerekçesi ile gözaltına alındı Zanlı sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı. Servis şoförü Ömer.A´nın adliyeye çıkartıldığı sırada engelli U.I´nın yakınları zanlıya saldırarak linç etmek istedi. Asayiş ve çevik kuvvet polisi olayı güçlükle engelleyerek zanlıyı olay yerinden kaçırdı

BEN ÇOCUĞUMU YETİM BÜYÜTTÜM

Geçtiğimiz Ocak ayında 17 yaşındaki engelli kızını Ömer.A. adlı servis şoförünün Çevre Yolu Etiler Mevkiine götürüp tecavüz ettiğini ileri süren engelli kızın annesi Ü.O., ?4 günden beri karakoldayız. Çocuğumuz ve biz çok kötü durumdayız. Psikolojimiz tamamen bozuldu. Çocuğuma bir öldürmediği kalmış? dedi.  Başbakan Ahmet Davutoğlu´na seslenen acılı anne, cezaevindeki eşine de seslenerek ?Ben onları yetim büyüttüm. Kocam sana sesleniyorum. Bunu yanına bırakma? diye konuştu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama