İftarda kazaya kurban gitmeyin

İftarda kazaya kurban gitmeyin

Ramazan Ayı?nda, özellikle iftar saati öncesinde trafik kazalarının büyük oranda arttığı açıklandı. Sürücülerde iftar saatine doğru, kan şekerinin düşmesinden de kaynaklanan aceleci ve sabırsız davranışlar gözlendiği, bu durumun trafik kazalarına sebebiye

KAZA SAATLERİ HEP AYNI
İstatistiklere göre, Ramazan ayında trafik kazalarının yüzde 35 oranında arttığı, kazaların özellikle öğle ve iftar saatlerinde yoğunlaştığı bildirildi. Sürücülerin en çok ?yakın takip? kural ihlalinden kaynaklanan ?arkadan çarpma? ve ?kavşaklarda geçiş önceliğine uymama? kusurlarını işlediklerini belirtilen yetkililer, açıklamalarında, şu bilgilere yer verdiler. ?Sürücülerin, özellikle iftar saatine doğru kan şekerinin düşmesinden de kaynaklanan aceleci ve sabırsız davranışlar sergilemesi, kazalara sebebiyet veren en önemli faktörlerden.
Trafik polisleri, Ramazan ayı boyunca iftar saatinde il merkezinde bulunan tüm cadde ve kavşaklarda ekip, motorize ve yaya görevlileri ile tedbir alıyorlar.

MEMURLARA YARDIMCI OLUN
Sürücülerin, görevlilerin ikaz ve işaretlerine uygun hareket etmeleri, trafik kazalarının meydana gelmesini önleyecektir. O nedenle tüm sürücülere iftar öncesinde sakin olmalarını ve acele etmemelerini öneriyoruz. Ayrıca, sürücülerin iftar saatlerinde yoğun olan ve altyapı çalışmalarının devam ettiği Bankalar ve Zafer Caddeleri yerine alternatif yolları kullanmalarını tavsiye ediyoruz? denildi.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ