İftar çadırlarında bereket artar

İftar çadırlarında bereket artar

DEVLET OLARAK MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

İftar çadırlarında bereket artar

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ramazan´ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, bu ayda vatandaşlarla birlikte iftar açmanın sofralara bereket getireceğini söyledi.

SOFRALAR BEREKETLENİYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bağlarbaşı mahallesi Nokta Cami önünde kurulan iftar çadırına giderek vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı. Vatandaşlarla birlikte iftar açmanın, birlik ve beraberlik örneği göstermenin önemli olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan´da bu tür etkinliklere katılacaklarını ve bu konuda özen göstereceklerini söyledi. Kalabalık sofraların bereketlendiğini ve eskiden bu yana süre gelen bir alışkanlık olduğunu belirten Haktankaçmaz, Ramazan ayında birçok evin sofrasının bereketlendiğini ifade etti.

DEVLET OLARAK MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Devlet olarak milletin her zaman yanında olduklarını belirten Haktankaçmaz, Ramazan ayında çat kapı iftar programları olacağını ve buna destek veren herkese teşekkür ettiğini kaydetti.  Kırıkkale halkının Ramazan´ını da kutlayan Vali Haktankaçmaz, birlik ve beraberlik içinde küslüklerin ve dargınlıkların son bulduğu bir Ramazan geçirmelerini temenni etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan ayında tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunarak, Belediye´nin bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliği sağlayacağını ifade etti.  Konuşmaların ardından Haktankaçmaz ve Saygılı vatandaşlarla birlikte oruçlarını açarak, dua etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı