İddia Bayiine 7 kurşun

İddia Bayiine 7 kurşun

Hürriyet Caddesindeki şans Oyunları ve gazete bayii, sabıkalı olduğu ileri sürülen O.S.tarafından kurşunlandı. Kurşunlar dükkanın camına ve duvara isabet etti. Sürekli kalabalık olan bölgenin olay anında kalabalık olmaması da olası bir felaketi önledi

ŞANS ESERİ ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI
Kırıkkale`de Ertuğrul D?nin işlettiği şans oyunları bayii, sabıkalı olduğu ileri sürülen O.S. tarafından kurşunlandı. Dün ikindi saatlerindeki tabancalı saldırıda kurşunlar dükkânın vitrin camına ve duvara isabet etti. Sürekli kalabalık olan bölge ve dükkanda şans eseri az sayıda kişinin bulunması olası bir felaketi önledi. Saldırıda ölen ve yaralanan olmadı. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.  
 
MÜŞTERİLER YERE YATARAK KURTULDU
Hürriyet Caddesindeki Kutay Apartmanı`nın alt katında Ertuğrul D?nin işlettiği şans oyunları bayii, dün akşam saatlerinde O.S. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Nereden geldiği belirlenemeyen saldırganın silahından çıkan kurşunlardan içeride bulunan müşteriler yere yatarak güçlükle kurtuldu. Tabancalı saldırgan kaçarken, olay polise bildirildi. İhbar üzerine gelen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı ekiplerin yaptığı incelemede bayiinin camında 3 mermi izi saptandı. Polis, sabıkalı olduğu belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama