İçme suyu tekrar hizmete sunuldu

İçme suyu tekrar hizmete sunuldu

Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) tarafından Kırıkkale Ankara karayolu üzerinde içme suyu çeşmesi tekrar vatandaşların hizmetine sunuldu. AKÇED Başkanı Mustafa Arı yaptığı açıklamada çeşmenin ilk defa 2006 yılında hizmete girdiğini ancak dah

2006 YILINDA HİZMETE GİRMİŞTİ
Dernek Başkanı Mustafa Arı şunları kaydetti: ??AKÇED derneğimizin çevreye yönelik faaliyetlerinden olan çeşmemiz, ikinci kez hizmete girdi. Çeşmemiz Kırıkkale Ankara karayolu 20?inci kilometresinde ilk olarak 2006 yılında hizmete girmişti. Ancak karayollarının yol yapım ve asfaltlama çalışmaları kapsamında çeşmemiz yıkıldı. Derneğimizin yapmış olduğu girişimler neticesinde tekrardan içme suyu çeşmemize kavuştuk ve ismini de ?? Şadiye hatun çeşmesi?? olarak belirleyerek tekrar halkımızın istifadesine sunduk?? dedi.
 
ÇOK KİŞİ UĞRUYOR
Şadiye Hatun Çeşmesine dernek üye ve gönüllülerinin yanı sıra çeşmenin ana yol güzergahında olması nedeniyle çok sayıda kişinin su almak amacıyla uğradığını vurgulayan AKÇED başkanı Arı, sözlerini şöyle sürdürdü.? Bu çeşmenin yapımında gerek dernek üyelerimizin gerekse sevap kazanmak maksadıyla yardımda bulanan hayır sahibi kişilerin emekleri ve katkıları boşa gitmedi. Bizlere çeşmemizin yapımında emeği geçen yetkililere de teşekkür ederim. İnşallah bundan böyle halkımız için faydalı olan bu çeşmemizi korur, suyunu içtikçe de katkıda bulunanlara hayır dualarda bulunmuş oluruz.??



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ