İçişleri Bakanlığında Yerlikaya Farkı

İçişleri Bakanlığında Yerlikaya Farkı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çetelerle mücadelede, uyuşturucu ile mücadelede, bütün asayiş suçlarla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

. Çalışmalar kapsamında Bakan Yerlikaya’nın talimatları doğrultusunda Kırıkkale’de de Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birçok başarılı operasyonlara imza attı. 

MİLLETİMİZİN HUZURUNU BOZANLARIN ENSESİNDEYİZ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göç akışı, uyuşturucu ile suç ve suçlularla mücadelede kararlılık mesajı verdi. Yerlikaya "Çetelerle mücadelede, uyuşturucu ile mücadelede, bütün asayiş suçlarla mücadelede kararlılığımız var. Biz milletimizin huzurunu bozanların ensesindeyiz. Onların da nefeslerini keseceğiz" dedi.

KIRIKKALE’DE BİRÇOK BAŞARILI OPERASYONLARA İMZA ATILDI 

Ülke genelinde yapılan çalışmalar kapsamında Bakan Yerlikaya’nın talimatları doğrultusunda Kırıkkale’de de Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı birçok başarılı operasyonlara imza attı. 

SUÇLULAR YAKALANARAK, CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ 

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Kent genelinde yapılan birçok operasyonlarda çok sayıda suçlu yakalanarak, ceza evine gönderildi. 

Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin önceki gün gerçekleştirdiği çalışma neticesinde 517 adet Sentetik Ecza, 5,06 gram Metamfetamin Maddesi, 4,17 gram Kokain Maddesi ve 0,48 gram Esrar Maddesi ele geçirildi. Ayrıca yapılan çalışmalar kapsamında; 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, 2 şüpheli gözaltına alındı. 

9 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda 9 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. 

ÇOK SAYIDA BANKA/KREDİ KARTI VE SİM-KART ELE GEÇİRİLDİ

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 7258 sayılı Kanuna Muhalefet suçuna yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor. Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan operasyonda 9 şüpheli şahıs hakkında yasal işlemler başlatılırken, 5 farklı adreste konut ve araç arama işlemi yapıldı.  Yapılan aramalarda 2 adet Hard Disk, 13 adet Akıllı Telefon, 1 adet Laptop, 4 adet USB Bellek, 1 adet Tablet, 2 adet Tuşlu Telefon, 3 adet Ruhsatsız Tabanca, 2 adet Kama, 56 adet Fişek, 7 adet Av Fişeği, ve başkalarına ait çok sayıda banka/kredi kartı ve Sim-kart ele geçirildi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız