İçimiz yanıyor!

İçimiz yanıyor!

HAİNLER KARANLIK EMELLERİNE ULAŞMAK İÇİN ÇİRKİN YÜZLERİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİLER

HAİNLER KARANLIK EMELLERİNE ULAŞMAK İÇİN ÇİRKİN YÜZLERİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİLER

İçimiz yanıyor!

İstanbul Beşiktaş´ta 30´u polis 38 vatandaşımızın şehit düştüğü, 155 yurttaşımızın da yaralandığı hain bombalı saldırı Tüm yurtta olduğu gibi ilimiz Kırıkkale´de de infiale yol açtı. Ulusal yas dolayısıyla Kırıkkale´de de bayraklar yarıya indirildi.

30´U POLİS 38 ŞEHİDİMİZ VAR

Türkiye hafta sonu tarihinin en kara günlerinden birisini daha yaşadı. İstanbul´da Beşiktaş-Bursaspor maçından yaklaşık 45 dakika sonra stat önünde meydana gelen çifte bombalı saldırıda 30´u polis 38 vatandaşımız şehit düştü, 155 kişi ise yaralandı. Olay yerinde patlamanın şiddetiyle yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. İstanbul´daki patlamalarla ilgili açıklamalarda bulunan İç İşleri bakanı Süleyman Soylu, şehit sayısının 38´e yükseldiğini açıkladı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise hastanelerde 14´ü ağır 155 yaralının olduğunu belirtti.

RESMİ KURUMLARDAKİ BAYRAKLAR YARIYA İNDİ

İstanbul´da Beşiktaş Vodafone Arena yakınında düzenlenen saldırılar nedeniyle ülkede bir günlük milli yas ilan edilmesinin ardından Kırıkkale´deki Türk bayrakları yarıya indirildi. Başbakan Binali Yıldırım imzasıyla bakanlıklara iletilmek üzere gönderilen yazıda, terör saldırıları nedeniyle ülkede 1 gün süreyle milli yas ilan edilmesi ve bütün bayrakların yarıya çekilmesi talimatı verildi. Açıklamada ?10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul´da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucunda, hayatını kaybedenlerin acı kaybından dolayı 1 gün süreyle milli yas ilan edilmesi ve bütün bayrakların yarıya çekilmesi uygun görülmüştür? ifadelerine yer verildi. Açıklamaların ardından Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere Türk Bayrağı çekili bulunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarındaki Türk Bayrakları yarıya indirildi. Kaletepe´de bulunan MKE´ye ait bayrakta yarıya indirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ