Huzurumuzu onlara borçluyuz

Huzurumuzu onlara borçluyuz

ŞEHİT KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTILAR

Huzurumuzu onlara borçluyuz

Vali Ali Kolat ve il idarecileri Ramazan bayramı dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği´ni ziyaret etti.

İL İDARECİLERİ KATILDI

Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat´ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il protokolü, davetliler ve şehit aileleri katıldı. İlk olarak Kur´an-ı Kerim tilaveti sunuldu. İl Müftüsü Bekir Gerek, şehitlerimiz için dua etti.

ŞEHİT KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTILAR

Daha sonra Vali Sayın Ali Kolat ve protokol heyeti, şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla sohbet ettiler ve şehitliklere kırmızı karanfil bıraktılar.

BİZİM İÇİN SON DERECE ÖNEMLİLER

Vali Kolat ziyaretinden sonra yaptığı kısa konuşmada; ?Şehitlerimizle bayramlaşma vesilesiyle, ilimizin protokolünün katılımı ile buraya geldik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak bu şehitlerimizin yaptıkları fedakârlıklarından dolayıdır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu, daha güvenli bir ortam içerisinde nice bayramlara erişmemiz ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutluyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü