Huzur içindeyiz

Huzur içindeyiz

Kırıkkale?de Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki akşam kentin çeşitli bölgelerinde ?Huzur Operasyonu? düzenledi İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri. Tüm umuma açık yerlerde kimlik kontrolü ve şehir merkezinde trafik kontrolün de bulundular.

9 ARACA 4 BİN TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI
 Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü kentin çeşitli bölgelerinde yaptığı huzur operasyonunda, şüpheli bulunan 40 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı, yapılan sorgulamada piyasaya sahte para sürmek suçundan yakalama emri bulunan 1 kişi ele geçirildi. Trafik uygulamasında ise ehliyetsiz araç kullandığı tespit edilen 8 sürücü hakkında yasal işlem başlatılarak mahkemeye sevk edildi. Evrak eksikliği ve trafik yönetmeliğine uymayan otomobil ve motosiklet olmak üzere 9 araca 4 bin TL idari para cezası uygulandı, 10 araç da trafikten men edildi.

5 BİN ADET BROŞÜR DAĞITILDI
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ise insan trafiğinin kalabalık olduğu Atatürk Bulvarında, hırsızlık, gasp ve dolandırıcılık gibi başlıca konuların bulunduğu 5 bin adet bilgilendirici broşür dağıtıldı. Yapılan uygulama hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, halkın huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını belirterek Ramazan ayı boyunca geniş ekip kadrosu ile yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi. Yapılan uygulamadan memnun olduğunu ifade eden vatandaşlar ise halkın huzuru ve güvenliği için yapılan bu tür uygulamaları olumlu bulduklarını ifade ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ