Hüsne nine bu kış üşümeyecek

Hüsne nine bu  kış üşümeyecek

Kırıkkale Vali yardımcısının makamına halı kirlenmesin diye ayakkabılarını çıkararak giren Hüsne nine talep ettiği kömüre kavuştu.

HALİLAR KİRLENMESİN DİYE
82 yaşındaki Hüsne Keser, Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan´ı kömür istemek için ziyaret ettiği sırada odadaki halı batmasın diye Vali Yardımcısının makamına ayakkabılarını çıkararak girmişti. Görüntüleri yayınlanan Kevser, büyük ilgi topladı. Kırıkkale Valiliği Hüsne Teyzenin talebini karşılıksız bırakmadı ve kömür yardımında bulundu.

KÖMÜR EVİNE TESLİM EDİLDİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri kömürü Hüsne Teyze, oğlunu ziyaretteyken getirerek kapısının önüne bıraktı. Kömürleri kapısının önünde gören Hüsne Kevser, kömürün ulaşmasını sağlayan tüm yetkililere teşekkür etti. Onların sayesinde büyük bir dertten kurtulduğunu dile getirdi.

ESKİ MÜSTAKİL EVDE YAŞIYOR

Yenimahalle´de müstakil evde yalnız yaşayan Hüsne Kevser, Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca her yıl dağıtılan kömür yardımını alamaması üzerine, dün Vali Yardımcısı Ayhan Özkan ile görüşmeye gitmişti. Hüsne nine, Özkan´ın makamına, halının kirlenmemesi için ayakkabılarını çıkararak girmişti. Özkan´ın bu durumu sosyal medya hesabından "yaşlı ninenin hassasiyeti" başlıklı fotoğrafıyla paylaşmasının ardından Kevser ilgi odağı olmuştu.

 

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ