Hurmaya talep arttı

Hurmaya talep arttı

İslâm dünyasında vazgeçilmez bir yere sahip olan hurma, hac sezonunda olduğu kadar umre mevsiminde de büyük rağbet görüyor. Medine?de Kuba Mescidi yakınlarında faaliyet gösteren Vadi Buthan, gerek ürünleriyle gerek misafirperverliğiyle Türk ziyaretçilerin

YILLARDIR HİZMET VERİYOR
Vadi Buthan, Kocaelili Türk müteşebbis Zeki Yetim?in sahibi olduğu ve 50 dönümlük araziye kurulu bir işletme. Zeki Yetim, hayatımızda bu kadar önemli olan hurmanın yetiştirilmesi ve pazarlanması konusunda başarılı örnekler sergiliyor. Yetim?in verdiği bilgiye göre Vadi Buthan Hurma Bahçesi Peygamberimiz (SAS) zamanında Fedek arazileri olarak bilinen ve Medine-i Münevvere?nin fakirlerine vakfedilmiş arazilerin üzerinde bulunuyor. İşadamı Yetim, hizmette kaliteyi ön plana aldıklarını ve deneyimli personeliyle yıllardır hacılarımıza hizmet verdiklerini ifade etti.
 
50 ÇEŞİT HURMA
 Yetim, şöyle konuştu:?Bahçemizi diğer bahçelerden ayıran en büyük özelliği tam teşkilatlı olarak ihtiyaçların giderildiği tarihi bir mekân olmasıdır. Bu mekânımızda sohbet, yıllara meydan okuyan hurma ağaçları altında kahvaltı yemek ikramları ve turlar için toplu merasim alanı bulunmaktadır. Bu güzellikleri yaşayan hacılarımız aynı zamanda 50 çeşitten fazla kaliteli hurma çeşitlerini tadarak alma imkânı bulmaktadırlar. Hacılarımız için şehir merkezi ve konakladıkları yerlere ulaşım imkânını ücretsiz sunmaktayız.?
 
ÇOK SAYIDA HASTALIĞA DEVA OLUYOR
Zeki Yetim, ziyaretçilere Vadi Buthan hurma bahçesinde uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldığını, televizyon ekranlarından ve sinevizyon eşliğinde tanıtım CD sini izlettirildiğini belirtti. Vadi Buthan hurma bahçesine çok sayıda değişik ülkelerden hacılarının ve umrecilerin geldiğini de ifade eden işletme sahibi Zeki Yetim, ?kaliteli hurma satışımızla ve hurmaların zemzemlerin zamanında yerlerine tesliminde hiçbir sıkıntı yaşamamaktayız. Bu durum hacılarımızın memnuniyetini artırmaktadır. Bahçemizi ziyaret edenler hurmanın faziletleri hakkında bilgilendirilmektedirler. Çünkü hurmanın çok sayıda hastalığa şifa olduğu bilinmektedir. Doğum sancısı çeken, stres yaşayan, açlık hissi çekenlerin birinci talebi hurma olmaktadır. Bu mukaddes beldeye gelen tüm vatandaşlarımızı Vadi Buthan hurma bahçesine davet ediyoruz? şeklinde konuştu.
 
1500 KİŞİYE HİZMET VERİYORUZ
 İletişim bilgilerine ulaşıldığı zaman kargo hizmetleriyle hurmaların ve zemzemlerin adreslerine teslim edileceğini söyleyen Zeki Yetim, günde ortalama 1500 kişiye hizmet sunduklarını ve bu sayıyı artırmak için yakın zamanda yeni bir düzenleme yapacaklarını da sözlerine ekledi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ