Hurafelere inanmayın

Hurafelere inanmayın

Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, son günlerde tartışma konusu olan Maya takviminin kıyamet senaryolarının hurafeden ibaret olduğunu söyledi. Gerek ?Batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi âleme hazırladıklarımıza bakalım? dedi.

KIYAMET GÜNÜNÜ KİMSE BİLMİYOR

İl Müftüsü Bekir Gerek, bu tür hurafelere Müslümanların inanmamaları gerektiğini söyledi. Kıyamet gününün bilinmediğini ve bunu peygamberlerin bile tahmin edemeyeceğini belirten Gerek, bu konuda herkesin bu bilinçle düşünmeleri gerektiğini söyledi. 21 Aralık?ta herkesin var olan ibadetlerine yönelmesi gerektiğini bildiren Gerek, İslam dininin bu tür hurafelere önem vermediğini açıkladı.  Gerek, son günlerde gündemden düşmeyen Maya takviminin kıyamet senaryolarına değindi.

BATIL SAHTE HURAFE

Gerek ?Öncelikle gününüz mübarek olsun, gönülleriniz ve haneleriniz sevgiyle, muhabbetle, güzelliklerle dolsun. Her yerde konuşulan bu konu üzerine derim ki batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim. Ebedi âleme hazırladıklarımıza bakalım. Dünya, ahiretin tarlasıdır. Cennet, tohumunu bu dünyada ektiğimiz bir bahçedir. Cehennem ise ateşini bu dünyadan götürdüğümüz bir ocaktır. `Rabbimiz, bize dünyada da ahirette de güzellikler ver` diye dua edelim? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü