Hükümet Zafer Sarhoşu

Hükümet Zafer Sarhoşu

Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığını düzenlenen törenle açıklayan Mehmet Akdemir hükümetin zafer sarhoşu olduğunu söyledi. Akdemir ülkenin her yönüyle kötü gidişene sessiz kalınmayacağını bildirdi.

ADAY ADAYLARININ HEPSİ KIYMETLİ
Eğitimci Mehmet Akdemir Milliyetçi Hareket Partisinden aday adaylığını resmen açıkladı. Parti il birasında düzenlenen törende konuşan Akdemir hükümetin zafer sarhoşluğu içerisinde ülkemizi özellikle son zamanlarda kaosa ve karmaşaya sürüklediğini söyledi. Mehmet Akdemir aday adaylığını açıklamak üzere düzenlenen program için kalabalık bir grupla geldiği il birasında il başkanı ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı. MHP?nin yerel seçimlerle birlikte genel seçimlere de hazır olduğu vurgulanan toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer MHP?nin her zaman seçime hazır olduğunu söyledi. Aday adaylarının hepsinin kendileri için aynı vasıf ve aynı özellikte ve aynı değerde olduğunu belirten Göçer bu hükümetten kurtulmanın tek yolunun yerel seçimden geçtiğini onun için bu seçimi mutlaka kazanmak için çaba harcayacaklarını bildirdi. 
HÜKÜMET TAM BİR SARHOŞLUK İÇİNDE
Belediye Başkan aday adayı Mehmet Akdemir ise yaptığı konuşmada hükümetin tam bir sarhoşluk içinde ülkeyi kaosa sürüklediğini söyledi. Akdemir ?Ülkemiz, özellikle son yıllarda içine düşürüldüğü ve her geçen gün içinden çıkılmaz hale gelen yolsuzlukların, bölücü kalkışmaların, ekonomik dengesizliklerin pençesinde çırpınırken milleti huzur, ekonomik refah, sosyal denge masallarıyla uyutanlar zafer sarhoşluğu içerisinde ülkeyi kaosa, karmaşaya sürüklediler. Yaşanılan olumsuzluklara, ekonomik olarak ülkeyi Yahudi zenginlerine ve yandaşlarına; siyasetin geleceğini de terörist başına ve meclisteki uzantılarına teslim edenlere; buna karşılık da Türk Milletini, Türk kavramını aşağılayanlara karşı daha ne kadar sessiz kalacağız? dedi.  

SİYASETİ YALANDAN TALANDAN KORUYOCAĞIZ
Siyasetin yalandan, dolandan talandan korunması gerektiğine işaret eden Akdemir ?Biz siyaseti yalandan, dolandan, talandan, yolsuzluklardan kurtarmaya geliyoruz. Siyasete kalite, siyasete seviye getirmeye geliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi artık bu işe el koymuştur. Halkına tepeden bakan, ağzı bozuk, seviyesiz siyasetçiler devri artık kapanacak. Biz bu devri kapatmaya geliyoruz. Üç beş yandaşa, yancıya değil; millete hizmet için geliyoruz. Millete rağmen millet için siyaset olmaz; biz milletle birlikte millete hizmete geliyoruz. Kırıkkale ufuksuz, projesiz, kavgacı bir belediyecilik anlayışına mahkûm ediliyor iki dönemdir. Oysa biz projelerimizle geliyoruz? şeklinde konuştu.  
KIRIKKALE BİR İKİ CADDEYE SIKIŞTIRILMIŞ
Kırıkkale?nin bir iki caddeye sıkıştırılmış olduğunu da belirten Akdemir konuşmasını şöyle sürdürdü; ?Şehrimiz bir iki caddeye sıkıştırılmış, daha da kötüsü bu caddeleri tıkış tıkış; plansız, projesiz bir şehir. Bu güzel şehrimizin layık olduğu görüntü bu değil. Ama merak etmeyin bu görüntü daha fazla sürmeyecek! Allah`ın izniyle, bizi göreve getirdiğiniz günün sabahı kolları sıvayıp yepyeni, modern, şehircilik anlayışının tam hâkim olduğu bir Kırıkkale için çalışmalara başlayacağız. Altyapısından üstyapısına, en ücra mahallesinden en dar sokağına kadar mamur bir Kırıkkale için yapacağınız tek şey var: Sandıktan Üç Hilali çıkartmak. Şehircilikten anlamayan, modern kentleşmenin anlamını bilmeyen belediyecilik anlayışı yüzünden başka şehirlere imrenmekle geçiyor ömrümüz. Yıllardır Kırıkkale eğitim camiası içerisinde hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak, bu hizmetlerimi sizlere belediyecilik alanında da sunabilmek için karşınızdayım bugün. 2014`te yapılacak olan belediye seçimlerinde,"Önce ülkem ve milletim, sonra partim" diyebilecek kadar kendini milletine adamış bir partinin, Milliyetçi Hareket Partisi`nin Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı olarak karşınızdayım. Çünkü Kırıkkale bizim sevdamız. İnsan sevdasından vazgeçebilir mi? Allah nasip eder de partimin adayı olursam sizlerle bu hasbihalleri daha çok yapacağız. Olurda partimin adayı olamazsam, buradan hepinizin huzurunda bir kez daha söz veriyorum ki, partimin adayı hangi kıymetli arkadaşım olursa olsun, omuz omuza kol kola Milliyetçi Hareket Partisinin Kırıkkale`de yerel seçimleri kazanması için uyumadan, dinlenmeden, yorulmadan çalışacağım.? 
BİZİM ÖNCELİĞİMİZ MHP?NİN İKTİDARI
Akdemir aday adaylığında önceliğinin şu veya bu şahsın adaylığının olmadığını belirterek ?Bizim önceliğimiz Milliyetçi Hareket Partisinin önce Kırıkkale`de yerel seçimleri, sonrasında da tüm Türkiye`de genel seçimleri kazanmasıdır. Zira bu milletin başka çaresi kalmamıştır? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız