Hükümet Yıkım Yolundan Dönmeli

Hükümet Yıkım Yolundan Dönmeli

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer 8 askerimizin şehit edilişi ile ilgili yaptığı açıklamada ?Başbakan Erdoğan bundan böyle yıkım yolundan çıkmalı ve ülkemizin kanlı bir bölünme sürecine doğru hızla ilerlediğini artık görmelidir? dedi.

BU SALDIRILAR ARTIK DURMALI
Göçer yazılı açıklamasında; ?Hakkâri?nin Şemdinli ilçesi Dağlıca kesimindeki sınır birliklerimize ağır silahlarla saldıran PKK`lı alçaklar 8 askerimizi şehit etmiş, 18 askerimizi de yaralamıştır.Son bir haftalık süre içinde, şehit olan 3 polisimiz ve 1 askerimizle birlikte toplam 12 vatan evladımız kanlı örgütün eylemleriyle ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır. Bu hain saldırının bir benzeri 21 Ekim 2007 tarihinde yine Dağlıca?daki komando taburuna yönelik olarak gerçekleşmiş ve 12 Mehmet?imiz şehit olmuş ve 8 Mehmetçikte canilerce kaçırılmıştır? şeklinde ifadelere yer verdi

VATAN GÖREVİ GİBİ NÖBET TUTUYORUZ
Göçer şunları kaydetti; ?Biz morgdaki aziz ruhlar için tıpkı hiç bitmeyecek vatan görevi gibi nöbet tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz. Biz şehitlerin başında beklerken, sen İmralı`da gece bekçiliğine soyunmuştun. Biz morg önlerinde FATİHA okurken, sen bölünme nöbetinde sabaha kadar teyakkuzda durmuştun. Biz bayrağa sarılı kahramanları kucaklarken, sen bölücü şerefsizlerle münavebeli nöbete girmiştin. Biz vatan, millet, bayrak dedikçe; sen Kandil`e ümit aşılamış, Habur`da davul zurnayla terörist karşılaşmıştın. Senin morga gelmesine sebep olduklarını biz dualarla, gözyaşlarıyla, tekbirlerle ve tam bir sahiplenmeyle son yolculuklarına uğurluyoruz.nöbetinde sabaha kadar teyakkuzda durmuştun. Biz bayrağa sarılı kahramanları kucaklarken, sen bölücü şerefsizlerle münavebeli nöbete girmiştin. biz vatan millet bayrak dedikçe, sen kandile ümit aşılamış, Habur?da davul zurnayla terörist karşılamıştın. Senin morga gelmesine sebep olduklarını biz dualarla gözyaşlarıyla tekbirlerle ve tam bir sahiplenmeyle son yolculuklarına uğurluyoruz.Sn Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçelinin bu sözleride bir kez daha anlamını bulmuştur.
Ama Her nedense Sn Başbakan ne zaman yurt dışı gezisine çıksa kahraman evlatlarımızın başına ve bu ülkenin değişik yerlerindeki ocaklara ateş düşmeye devam ediyor?

BAŞBAKAN ARTIK BU YÖLDAAN DÖNMELİ
?Başbakan Erdoğan bundan böyle yıkım yolundan çıkmalı ve ülkemizin kanlı bir bölünme sürecine doğru hızla ilerlediğini artık görmelidir. Meselenin küçümsenecek, ihmal edilecek ve hafife alınacak tarafı kalmamıştır. Başbakan Erdoğan ve hükümetini bundan sonra siyasi şeref ve haysiyet mücadelesi beklemektedir.?Şehit analarını ağlatan; kalleşleri özgürlük savaşçısı, yavrularımızı yetim bırakanları barış gönüllüsü olarak görenler bizim aramızda bulunmaz.?Şehitler ölmez vatan bölünmez? seslenişini tahrik unsuru olarak gören, ?Ne Mutlu Türküm Diyene? demekten Rahatsız olan bizim içimizden yetişmez.
Kısacası bizim aramızdan hain çıkmaz!?




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ