Hükümet yanlış yolda

Hükümet yanlış yolda

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, hükümetin süslü sözlerle günü kurtarmaya çalıştığını söyledi. Dış politikada hükümetin yanlışları olduğunu iddia eden Vurgun, AK Parti?nin dış ülkelerle 0 sorun anlayışından uzak kaldığını bildirdi.



GÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞIYORLAR

Hükümetini ise bütün işini gücünü bırakıp süslü sözlerle günü kurtarmaya çalıştığını söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Hükümet İşi ve Günü Kurtarmak adına bilinen usulleri Kullanarak satıyor borçlanıyor. İlave vergiler koyuyor veya zam yapıyor, bu yöntem iflas etmiş eski hükümetlerin yöntemidir Milli ve Manevi Tahribatlar aynı sistem içerisinde asimetrik olarak ve bildik yöntemleri Kullanarak her geçen gün artıyor toplumun temeli aile ve toplumun geleceği gençlik göz göre göre çöküyor. Alkol ve uyuşturucu bataklığına sürükleniyor Milli ve Manevi değerlerinden uzaklaştırılıyor? dedi.

DIŞ POLİTİKA YOK OLMAK ÜZERE

Vurgun, ?Dış Politikada ise en vahim noktaya geldik. İslam Coğrafyası belli gayelerle yeniden Kurtlar sofrasında Parçalanırken Türkiye sırtlanların kontrolünde yapa yalnız ve çaresiz bırakılıyor. Bu Vahim Tablolar ise Demokrasi İnsan hakları Cumhuriyet Kalkınma gibi kulağa hoş gelen zırhlarla Kamufle edilerek Kokuşmuş Bozuk Düzen Kapitalizme yem ediliyor. Türkiye ise bu güne Kadar hiç olmadığı Kadar en zor Günlerini yaşıyor? diye konuştu. Türkiye?nin üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını belirten Vurgun TBMM?de Temsil edilen partilerin ise bu durumu görmezden gelerek koltuk, makam, imkanları kullanma hesabı ile affedilmeyecek suç işleyerek Hükümetin Suçlarına ortak olduklarını söyledi.

TEK ADRES SAADET

Vurgun konuşmasının devamında, ?Ülke sorunlarına kör ve şaşı bakışını sistemin dizginlerini elinde tutan egemen güçler tarafından alkışlandığını ifade eden vurgun 43 yıldan beri bozuk sisteme karşı direnişi ile markasını tescilleten milli duruşun, Milli Görüşün tek  adresi  Saadet Partisi Milletimizin ve Ülkemizin tüm değerlerini savunmaya ve ayakta tutma çalışmalarını devam ettiriyor  Ülkemizin kaderi milli duruşa ve mili duruşun adresi, Saadet Partisine bağlıdır. Bu bilinç ve bu şuurla çalışıyoruz? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı