Hükümet yanlış yapıyor

Hükümet yanlış yapıyor

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, meclis raporlarında hükümetin ?Hortumbank ve Zadegân Düzeni politikası uyguladığını söyledi. Vurgun, raporlara göre bankaların milleti soyduğunu ve borca mahkum ettiğini bildirdi.

BANKALARIN SÖMÜRÜCÜ FAALİYETLERİ 
Geçtiğimiz günlerde meclis raporlarının açıklanması üzerine Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun yazılı bir açıklamada bulundu. Vurgun yaptığı açıklamada, ?Meclis raporlarında da belirtildiği gibi bankaların sömürücü faaliyetleri meyvelerini vermiş görünüyor. Geçtiğimiz günlerde meclis raporlarında açık seçik bankaların 64 kalem masrafla milleti soyduğu gözler önüne serilirken, kurumlar vergisi rekortmen listesinde ilk 10?da 8 bankanın yer alması gelinen noktayı gözler önüne seriyor? dedi. Vurgun, üretenin değil sömürenin daha çok kazandığını kaydetti ve ülkeyi yönetenlerin bu durumu oturup düşünmeleri gerektiğini söyledi. 
MİLLETİ MUTSUZ DEVLET BAŞARILI OLAMAZ 
Vurgun açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, ?Milleti mutsuz, devleti mutlu bir yönetim asla başarılı olamaz. Toplanan verginin üçte birinin bankalarca ödemiş olması da mevcut sistemin sürdürülemez olduğunun açık ispatıdır. Vergi ödemesiyle kasası dolan devlet maliyesinin, milletin cebinden alan bir mantıkla yönetildiğinin fark edilmesi gerekiyor. Milleti mutsuz, devleti mutlu bir yönetim asla başarılı olamaz. Vergi listede ilk 20?de 11 banka yer alırken, ilk 100?de 23 bankanın yer alması, Tüpraş?ın bile 14. sırada bulunması ekonomimizi yönetenlerin düşünmesi için yeterli göstergelerdir.?
REKORTMENLER LİSTESİ
?Geçen yıl ilk üçte yer alan Turkcell ve Telekom?un ilk onda kendisine zor yer bulması da paradan para kazanmanın üretimden daha fazla değerli olduğunu göstermiştir. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek?in konuyla ilgili açıklamalarına sert bir şekilde tepki gösterdi. ?Bizi esas üzen konu Maliye Bakanı Şimşek?in açıklamaları oldu. Bakan Şimşek, ?rekortmenler listesi, bizim için bir onur tablosudur? ifadesini kullanmıştır. Taşıdığı zihniyeti ifade etmek için yeterli olan bu söz, üreten ve emek veren onurlu insanlara yapılan bir saygısızlıktır. Çünkü sömürülmekten gurur duyulmaz, utanılır? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız