Hükümet meşruiyetini kaybetmiştir

Hükümet meşruiyetini kaybetmiştir

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırıkkale Şube Başkanı Yakup Sevinç, iktidarın yolsuzluklarla meşruiyetini kaybettiğini iddia etti.

MİT YASASI GEÇMEMELİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırıkkale Şube Başkanı Yakup Sevinç, son yaşanan yolsuzluk olayları ve internet sansür yasasıyla ilgili açıklama yaptı. Sevinç, rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının `iktidar-cemaat çatışması` yada `iktidara komplo` iddialarıyla perdelenerek üzerinin örtülmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi. Bu iddiaların takipçisi olacaklarını kaydeden Sevinç, gündemdeki MİT Yasası ve HSYK Kanunu ile ilgili olarak da, MİT yasasının Meclis`ten geçmemesi gerektiğini belirtti.

 

HSYK KANUNUNUN ANAYASA MAHKEMESİNDEN DÖNMESİNİ İSTEDİ

Sevinç, Ergenekon, Balyoz, vb davalarda haksız kararların ortadan kaldırılacağı şekilde her türlü hukuki düzenlemenin yapılmasını ve tutukluların derhal serbest bırakılmasını da talep etti. Türkiye`yi bekleyen yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaşadığımız süreçte daha da önem kazandığını vurgulayan Sevinç tüm yurttaşları sandığa gitmenin bir görev olduğu bilinciyle hareket etmeye, demokrasi ve cumhuriyet yıkıcılarına gereken dersi vermeye çağırdı.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ