Hükümet Konağı inşaatı hızlandı

Hükümet Konağı inşaatı hızlandı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, hükümet konağı inşaatının gayet hızlı gittiğini belirterek inşaatın zamanında ve sorunsuz şekilde tamamlanmasını istediklerini söyledi.

ÇALIŞMALARI GÖZDEN GEÇİRDİLER

Kırıkkale`de inşaatı devam eden Hükümet Konağı ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Hükümet Konağı Şantiye alanında yapılan toplantı öncesinde konuşan Daha sonra Vali Kolat ve beraberindekiler inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.Kolat toplantı öncesi yaptığı kısa değerlendirme de; “İnşaatımız gayet hızlı gidiyor.  Ama bu arada bizler başta olması gereken olmazsa olmazlarımıza öncelik vererek bir sorunla karşılaşmamak adına çalışmalarımızı gözden geçirmek istedik.”

 

KURUMLARA YAZI YAZILDI

“Biz kurumlarımıza yazı yazdık. Bu konuda fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve raporlarınızı tespit edin, toplantı da dile getirelim istedik. İnşallah yararlı bir toplantı olur. İnşaatın zamanında ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını istiyoruz. Ben emeği geçen bütün arkadaşlara ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum.”  dedi. Toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Turgut Çiçek, daire müdürleri ve firma yetkilileri katıldı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı