Hükümet konağı bitirilecek

Hükümet konağı bitirilecek

Kırıkkale kamuoyunun merak konusu haline gelen Hükümet Konağı ile ilgili söylentilere son noktayı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal koydu. Köksal inşaatın zamanında tamamlanacağını söyledi.

MECLİSTE GÜNDEM YOĞUN 
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Hafta sonunda gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştiren Köksal Gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ?a genel ve yerel gündemle ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Köksal öncelikle gazetemizin de içinde bulunduğu futsal turnuvası konusunda gazetelerin örnek bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Bu çalışmanın diğer sektörlere örnek olması gerektiğini bildirdi. Köksal Mecliste Anayasa çalışmaları nedeniyle yoğun olduğunu bu nedenle ziyaretlerinin aksadığını söyledi. 
İNŞAAT ZAMAMINDA BİTECEK 
Oğuz Kağan Köksal bir soru üzerine inşaatı yarım kalan Hükümet Konağının zamanında tamamlanacağını söyledi. Bir takım sorunları yüzünden inşaatı yarım bırakılan Hükümet Konağı?nın zamanında tamamlanacağını söyledi. Meselenin hukuki yönünün olduğunu belirten Köksal yapılan sözleşmede belirlenen tarihin önemli olduğunu kaydetti. Bu nedenle firmanın inşaatı belirtilen tarihte teslim etme mecburiyetinin olduğunu kaydetti. Oğuz Kağan Köksal sözleşmeye uyulmamamı halinde sözleşmenin fes edilerek başka bir firmaya verilebileceğini de belirterek ?Hükümet Konağı zamanında bitirilecek? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ