Hükümet gaflet içinde

Hükümet gaflet içinde

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, AKP iktidarında terör olaylarının arttığına işaret ederek, sert açıklamalarda bulundu. Vurgun, ?Hükümet uluslar arası gerçek terör unsurlarıyla el sıkışmaktan ve onları dost, stratejik ortak olarak kabul

AYRIŞTIRICI POLİTİKA

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda yaşanılan terör olaylarına iktidarın yanlış icraatlarının neden olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu; ?Terörün çözümü noktasında atılması gereken adımlar atılmamış, terörü destekleyen ve kaynağı olan politikaların uygulanmasına devam edilmiştir. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, geliştirecek politikalar yerine ayrıştırıcı politikalar uygulanmıştır"

TERÖRLE EL SIKIŞIYORLAR

Hükümet uluslar arası gerçek terör unsurlarıyla el sıkışmaktan ve onları dost, stratejik ortak olarak kabul etmekten vazgeçmelidir.  Terörle mücadelede her dönem Türkiye`nin huzursuz olmasını arzu eden, aslında Türkiye topraklarında gözü olan İsrail ve kuruluşunda bu güne Misakı Milli sınırlarımızı tanımayan ve bölgede terörün asıl kaynağı olan ABD istihbaratları ile hareket edilmesi terörün bitirilmesi noktasında yapıldığı iddia edilen çalışmaları zafiyete uğratmakta zaman zamanda tersine sonuçlarla karşı karşıya kalmaktayız.

REFAH-YOL ÖRNEK

AK Parti hükümetinin gerçekten İslam ve Müslüman düşmanlığı yapan İsrail ve ADB ile stratejik ortaklığı en iyi ihtimalle gaflettir. 1997 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan başbakanlığındaki REFAH-YOL hükümetinin doğu ve güneydoğuda konuşlanmış Çekiç Güç`ün süresini uzatmayıp ülkelerine göndermeleri ve uygulanan ekonomik ve sosyal politikalarla terör bıçak gibi kesilmiş ve ülkemiz huzur ve refaha kavuşmuştur.

ABD?DEN İSTİHBARAT ALINMAMALI

Terörün çözümüne gerçekten niyetli olan siyasi organizasyonlar şu adımları derhal atmalıdır. Önleyici tedbirler güçlendirilmeli ve tedavi edici politikalar icraata geçirilmelidir. Önleyici tedbirlerin uygulanmasında kesinlikle Türkiye ve İslam düşmanı İsrail ve ABD ile istihbarat paylaşımından vazgeçilmelidir. En azında ihtiyat süzgecine tabi tutulmalıdır. Yapılacak operasyonlarda ABD veya herhangi bir uluslararası gücün onayı beklenmemelidir.

KARDEŞLİK PEKİŞTİRİLMELİ

Terörle mücadele güçlerinin ağırlıklı terör merkezlerindeki durumu ele alınmalı tecrübeli kadrolar ve güçlü imkânlarla takviye edilmelidir. Terör örgünün hareket alanı daraltılmalı ve iletişim imkânları kontrol altına alınmalıdır. Tedavi edici tedbirler ise kısa orta ve uzun vadeli olarak planlanmalı ve her dönem için Ekonomik, kültürel ve sosyal politikalar ayrı ayrı belirlenmeli be belirlenen politikalarda kardeşliğimizi pekiştirecek hususlar göz önünde bulundurulmalıdır. Bölgesel Ekonomik kalkınma politikalar derhal hayata geçirilmeli göç tersine çevrilmelidir.

BİZ ÇÖZERİZ

Uygulanacak bütün politikalarda ve atılacak bütün adımlarda kardeşlik unsuru göz önünde bulundurulmalıdır. Terörü bitirecek gerçek ve kalıcı adımlar Milli Görüşün tek partisi Saadet iktidarında atılacaktır. Gerçekten terörün bitmesini isteyen halkımıza sesleniyoruz:  Saadet Partisi`ne güç verin destek verin, siz biliyorsunuz ki terörü sadece Saadet Partisi çözer."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız