Hükümet açlık siyaseti yapıyor

Hükümet açlık siyaseti yapıyor

CHP Milletvekili aday adayı Av. Murat Çakırca hükümetin açlık siyaseti yaparak seçimlerde hep galip çıktığını belirterek bu sefer durumun hiçte böyle olmayacağını söyledi. Çakırca Aday adalığını açıkladığı toplantıda hükümeti eleştirerek CHP'lilere çağrıd

TARAFTARLARIYLA GELDİ

Avukat Murat Çakırca Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığını açıkladı. Çakırca dün ailesi ve taraftarlarıyla geldiği CHP Uİl Binasında toplantı düzenledi. Yanında torunu ile birlikte partililerin karşısına çıkan Çakırca öncelikle niçin aday adayı olduğunu anlattı. Bu arada AK Partiyi ağır ifadelerle eleştiren Çakırca hükümetin açlık siyaseti yaptığına ve bu sayede iktidarını koruduğunu söyledi. Çakırca, bundan sonra böyle öyle olmayacağını belirtti. CHP’lilere seslenen Murat Çakırca sandığa giderken aynı zamanda sandığa sahip çıkmalarını istedi.

GEZMİŞ VE YAŞAR KEMAL’İ ANDI

Çakırca salonu dolduran partililere hitaben yaptığı konuşmada bugünün Devrimci lider Deniz Gezmiş’in Doğum günü yine önceki gün kaybettiğimiz Büyük Edebiyatçımız Yaşar Kemal in acısnı yaşadığını, Anadolu’nun yetiştirdiği Bu her iki kahramanı da saygı ile andığını söyledi. Çakırca Çakırca, “Açıklamamın hemen başında belirtmek isterim ki Bu seçim ya AKP’nin Ya da Laik Demokratik Sosyal Hukuk Devleti olan T.C.’nin ve Üniter yapısının son seçimi olacaktır” dedi.

 

AKP ÜLKE KAYNAKLARINI SAVURUYOR

Çakırca şöyle konuştu “2002 den bu yana iktidarda olan AKP hükümeti iş başına geldiğinden bu yana Ülke kaynaklarını har vurup harman savurmuş, Ülkenin Bütün Dengelerini bozmuştur. Böylece de tüm kurum ve kuruluşları ile Cumhuriyet sistemini işleyemez hale getirerek Rejimi yıkmaya çalışmaktadır. Bu Hükümetin Amacı Devlete Darbe yaparak Ülkemizi Başkanlık sistemi adı altında diktaya götürmektir. Bu amaçla yaratılan yandaş medya, Yandaş Yargı, Etkisiz ve bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak emre endeksli Meclis Yapısı ve Cumhuriyetin diğer kurumları artık görevlerini yapamaz ve etkisiz hale getirilmiştir.”

 

AKP’NİN TEK ENGELİ CHP’DİR

Akp’nin amacının Önündeki tek engelin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirten Çakırca, “Laiklik ve Cumhuriyet düşmanları en son olarak da Twitter fenomeni ve hemen her dediği çıkan fuatavninin söylediğine göre CHP’yi kapatmaya çalışmaktadır.                     13 yıllık AKP iktidarında Halkımıza Yoksulluk, Yolsuzluk ve yasaklarla Mücadele adı altında yapılan uygulamalarla bu konular bırakın Mücadele edilen konular olmayı İktidarın Olmazsa olmazları haine getirildi. Bu gün Ülkemizin % 76’sından Fazlası Ülkemizde Yolsuzluğun olduğunu, kabul etmekte. Ülkemizde 20.Milyonun üzerinde Yoksulun Bulunduğu İstatistik kurumunca kabul edilmekte, Yasakların artık ülkemizi yaşanamaz hale getirdiği yaşanarak görülmektedir.” Dedi.

 

ÜLKEMİZİN KAZANIMLARI ÇALINIYOR

Çakırca konuşmasını şöyle sürdürdü “Bu Hükümet döneminde Ülkemizin 80 Yıllık kazanımları, Ürettiği, Kurduğu sanayi tesisleri yok edilmiş, satılmış, satılamayanlar da MKE de olduğu gibi içi boşaltılarak, İş verilmeyerek, Yapabileceği işler de (Milli Piyade Tüfeği gibi) taşeronlara devredilerek çalışamayacak hale getirilmiş ve çürümeye terk edilmiştir.

      

BİR KEZ DAHA SÖZ VERİYORUZ.

“Cumhuriyeti Biz kurduk Onu Korumak Tekrar rayına oturtmakta Tüm Halkımızla birlikte bizim görevimizdir. Tüm Örgütlerimizle biz bu göreve hazırız! CHP İktidarında Türkiye Komşularının İç işlerine karışarak onların Kardeş kavgasında kışkırtıcı olmayacak, CHP iktidarında üzeri Kapatılan Tüm Hırsızlık ve Yolsuzluk Dosyaları geri açılacak ve Tüm Hırsızlardan ve Yolsuzlardan Hesabı Halkımız adına sorulacak

Başta Ergenekon- Balyoz vs olmak üzere Dün ve Bu gün yapılan yalana ve kumpasa dayalı Tüm Yargılamalarda ve İhanetlerde Gerçek suçlular Ortaya çıkarılacak Gezide Kaybettiğimiz Canların ve Gözlerin hesabı Mutlaka sorulacak”  Kapatılan, Yağmalanan Sanayii Tesislerimiz Yeniden açılacak ve Halkımıza Yardım, Bağış vs gibi onur kırıcı ve oyuna el koyan uygulamalara son verilecek,

Eğitim Sistemimiz Yeniden Düzenlenecek Demokratik ve Laik eğitime dönülecektir.

Bu iktidar Döneminde Otellere Dönüşen Pahalı ve parası olanın gidebildiği hastaneler Tüm Halkımız için Ücretsiz hale getirilecek Bu iktidarın Zenginlerin yatlarına, çocuklarının gemiciklerine 1.5. TL’ye ama çiftçimize ve nakliyeci esnafımıza neredeyse 4 TL’ye verdiği Mazot. CHP iktidarında Tarım desteklenerek, Mazot, Nakliye ile uğraşan esnafa ve Çiftçiye 1.50 TL’den verilecektir.

Türkiye’de Taşeron İşçiliği ve bunun Sonucu ortaya çıkan İş Cinayetleri sona erdirilecek Giderek açlığa Teslim edilen ve ömürlerinin bu öneminde sıkıntı içinde boğulan Emeklilerimize, en düşük emekli aylığı yaşanabilir düzeye çıkartılarak (Bu gün için 2000 TL’dir) ve ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramında Çocuklarının Yüzene Yoksullukları nedeniyle, utanıp sıkılmadan bakabilmeleri ve hiç olmazsa torunlarına bayram harçlığı verebilmeleri ve isterlerse kurbanlarını borçsuz kesebilmeleri için Ramazan ve Kurban Bayramlarında 1 er Maaş İkramiye verilecek bunların Kaynağı vardır. Yeter ki isteyelim Bu Ülke Üretir ve kazanır hale gelecektir.”



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı