Hocalı Katliamı unutulmasın

Hocalı Katliamı unutulmasın

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Hocalı katliamının 21. yıldönümü nedeniyle düzenledikleri etkinlikle bir yandan hayatlarını kaybedenler için mevlit okutuldu. Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin, katliamı gerçekleştirenlerin tari

TEK MİLLET İKİ DEVLET

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Hocalı katliamının 21. yıldönümü münasebetiyle anma programı düzenledi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen programda bir yandan katliamda hayatlarını kaybedenler için mevlit okutulurken, diğer taraftan katliam protesto edildi. Düzenlenen programa Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin, Kırıkkale MHP İlçe Başkan Yardımcısı Burak Eryürek, İlçe Yöneticisi Ali Olgun Kırıkkale MHP Eski Merkez İlçe Başkanı Serdar Yarar ve çok sayıda ülkücü katıldı.

KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin yaptığı açıklamada ?21. yüzyılın en büyük facialarından ve felaketlerinden birisi olarak tarihe geçen Ermeni vahşeti, bundan tam 21 yıl önce, Azerbaycan`ın Dağlık Karabağ Bölgesi`nin Hocalı Kasabasında sergilenmiştir. 25?26 Şubat 1992 tarihinde 106`sı kadın, 63`ü çocuk, 70`ten fazlası yaşlı olmakla birlikte 613 Azerbaycanlı kardeşimiz hunharca ve alçakça katledilmiş, Ermeni azgınlığının ve acımazsızlığının gerçek iğrenç yüzü görülmüştür? dedi.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Tekin konuşmasının devamında ?Sayıları binleri bulan soydaşımız ise yaralanmış, rehin düşmüş ve de kaybolmuştur. Rusya olaylarla ilgisinin olmadığını iddia etse de, Rus ordusuna ait 366. alayın 1991`in sonbaharından beri Ermenilerin safında savaştığı, alaydan kaçan dört askerce doğrulanmıştır. Bu vahşet ile Türk milletine karşı dinmeyen ve önü alınmayan düşmanlıklarını kan dökerek, masum insanları yok ederek göstermişlerdir. Hocalı dramı, Türk milletine karşı işlenmiş bir insanlık suçudur. Tek millet, iki devlet halinde olduğumuz Azerbaycan Cumhuriyeti`nin esaret altında bulunan vatan parçasına kavuşması vazgeçilmez ve yeri doldurulamaz bir gerekliliktir.?

21. YILDÖNÜMÜ

?Hocalı katliamının 21. yıldönümünde, hayatlarını kaybeden soydaşlarımıza Cenab-ı Allah`tan rahmet diliyor, Ermeni mezalimini şiddetle kınıyor ve `Hepimiz Hocalıyız, Hepimiz Türk`üz" diyerek dikkatle not ediyoruz. Soydaşlarımızın ırzına, namusuna, şerefine, hayat ve varlık haklarına kast etmeye cüret eden Ermeni ahlaksızlığını unutmadık, unutmayacağız" dedi. Hocalı katliamında şehit edilen din kardeşleri için dualar edildi, katılan vatandaşlara lokum dağıtıldı.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ