Hizmetlerimiz Adil Olacak

Hizmetlerimiz Adil Olacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği Aday Adaylık başvurusunu yapan Hasan Erkuş milletvekili seçilmesi halinde herkese eşit ve adil hizmet edeceğini söyledi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN HASAN ERKUŞ:

 

HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yapan Hasan Erkuş, basın açıklaması yaptı. Erkuş, ‘Allah’ın rızasını kazanmak, halka hizmeti Hakk’a hizmet düsturuyla çalışmak için aday adayı oldum. Hizmetlerimiz adil olacak. Eşit, hukuk, hakkaniyet içinde, kul hakkı yetim hakkı gözeteceğim. Aday olmam halinde sadece akraba, eş dosttan ziyade tüm Kırıkkale’yi kucaklayan bir hizmet anlayışımız olacak’ diye konuştu.

KUL VE YETİM HAKKI YEMEYECEĞİZ

Erkuş konuşmasının devamında, ‘Kul hakkı yetim hakkı yemedik yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz. Milletimizin ve devletimizin güçlü olmasını istiyorsak bu kul ve yetim hakkından uzak durmalıyız. Haktan hukuktan ve adaletten ayrılmayacağız. Kırıkkale’de yarım kalan valilik binasını ve akabinde yapılacak adliye sarayı ve silah organize sanayini bir an önce halkın hizmetine sunacağız. Uzun zamandır gündemde olan ancak bir türlü faaliyete geçmeyen Yeşil Vadi projesini hayata geçireceğiz. Kısacası Kırıkkale için faydalı ne varsa yapmak için çalışacağım’ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız