Hizmetler daha da artacak

Hizmetler daha da artacak

CAN, KÖY SEFERLERİNE DEVAM EDİYOR

Hizmetler daha da artacak

Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, Balışeyh ve köylerini gezdi. İlçe Başkanı Orhan Öztürk ile her bir köyde köylülerin sıkıntılarını dinleyen Can, 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili ile meclise gitmeleri halinde bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi” dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

Seçim çalışmaları kapsamında Delice ve Sulakyurt'un bütün köylerini gezen Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, dünde Balışeyh köylerine çıkarma yaptı. Balışeyh'in bütün köylerini gezen ve köylülerle sohbet eden Can, 7'den 70'e herkesle tek ilgilenip dertlerini ve sorunlarını dinledi.

18 KÖYÜ GEZDİ

Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatan Can, 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili ile meclise gitmeleri halinde bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi. Can Balışeyh'te Dikmen, Aydınşeyh, Hıdırşeyh, Yenice, Yeşilyazı, Koruköyü, Kösedurak, Battalobası, Kulaksız, Kargın, Karalı, Bıyıkaydın, Selamlı, Aşağıkarakısık, Beşbıçak, Yenilli, İzzettin ve Akçakavak köylerini ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Can Balışeyh ve Delice havalisinin sulu tarım yapabilmeleri için uzun çaba sarf ettiklerini ifade ederek, Bu bölge için 40-50 yıldır hayal olan Melen Çayı Sulama Kanalı Projesi programa alındı. Motopomp sistemiyle Irmaktan Çankırı Kalecik üzerinden 60 km'lik bir kanalla su pompalanacak ve Delice, Balışeyh ve havalisi sulu tarım yapabilecek. Projesi hazır, ödenek çıktı, çok yakında çalışmalar başlayacak. Akçakavak sulama göletiyle de Balışeyh ve havalisi programa alındı” dedi. Can ayrıca Akçakavak Barajı ile de Balışeyh ve havalisinde sulama yapılacağının belirterek gölette yapılan çalışmaları yerinde inceledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız