Hizmetler devam edecek

Hizmetler devam edecek

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçeye yapılan yatırımların önünü kesmediklerini ve Yahşihan'ı Kırıkkale'nin incisi yaptıklarını söyledi. Kırıkkale'de nüfusu artan tek ilçenin Yahşihan olduğunu belirten Sungur, hizmetlerin ve gelişmenin devam edec

HER ŞEYİ İYİ ANLAMDA DEĞİŞTİRDİK

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, seçimi tekrar kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yahşihan’ın kendisiyle birlikte her geçen gün geliştiğini belirten Sungur, bu konuda önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Her zaman doğrunun, iyinin yanında olduklarını belirten Sungur, göreve geldiklerinde farklı olan Yahşihan’ın, Kırıkkale’nin incisi yaptıklarını söyledi. İlçelerinin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Sungur, her şeyi iyi anlamda değiştirdiklerini, kaydetti.

 

HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA OLDUK

Yahşihan’da ki değişimi herkesin gördüğünü belirten Sungur, ilçelerinden herkesin memnun olduğunu ve memnuniyetin daha da artacağını kaydetti. İlçe’nin nüfusunun her geçen gün arttığını belirten Sungur, 9 bin nüfusla aldıklarını şu an nüfusun 15 bine yaklaştığını ifade etti. Nüfusun artmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Sungur, Kırıkkale’de nüfusu artan tek ilçe olduklarını, bunun da çok önemli ve çok büyük bir başarı olduğunu bildirdi.

 

ARSA ALMALARI KONUSUNDA UYARIDA BULUNDUM

Hizmetlerin yanı sıra her gün ilçe halkıyla istişare yaptıklarını belirten Sungur, göreve geldiklerinde vatandaşlara arsa almaları konusunda uyarılarda bulunduklarını, arsa almalarını istediklerini bildirdi. Parsellerin önceden tahmini olarak 25 Bin TL olduğunu, şimdi ise bu rakamın 250 Bin TL’yi bulduğunu belirten Sungur, ilçe halkının refah seviyesinin giderek yükseldiğini ifade etti.

Vatandaşların maddi ve manevi yararına olan projelerin destekleneceğini belirtti.

 

GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI

Gençlerin buluşma noktası haline gelen ilçelerinin, yapılan sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve üniversite festivalleri ile geliştirdiklerini belirten Sungur, önemli bir ilçe haline geldiklerini bildirdi. Yenişehir’de önemli projeler yaparak, üniversite gençleriyle büyük bir ivme yakaladıklarını belirten Sungur, Eskişehir modelini örnek aldıklarını ve üniversiteyi şehirle kaynaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Üniversite nüfusunun da önemli olduğunu belirten Sungur, mevcut nüfusa 25 bin kişinin eklendiği takdirde nüfuslarının 40 bin olduğunu ifade etti.

 

CAMİİ MÜJDESİ

Sungur, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini, hep birlikte daha güçlü bir Yahşihan projesinde buluşmak istediklerini bildirdi. Sungur, yeşil vadi projesini tek başına yapmak istediğini ve bu konuda önemli görüşmelerin ve çalışmaların olduğunu söyledi. Yine ilçeye 1200 kişilik büyük bir Cami projesi yapacaklarını belirten Sungur, mevcut Camileri’nde yenilendiğini kaydetti.

İyi günlerin Yahşihan’ı beklediğini belirten Sungur, ilçenin gelişimi için tekrardan gece gündüz çalışacağını ifade etti.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ